Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavaro ha látni a tömést a fogamban? Tudom, h sokat számít nektek a fiú mosolya.
Figyelt kérdés
Nem cigizek, fehérek a fogaim (azt mondják :D) és mosom is rendszeresen, de kiskoromban volt pár rossz fogam és betömték :) Nem az elso fogaimban vannak, csak akkor látni ha nyitva van :D2012. aug. 7. 01:27
1/8 anonim válasza:
az amalgánt pár év után alapból le kellene cserélni.
manapság meg alap a fehér tömés,még az sztk-ban is.
2/8 anonim válasza:
na ez a szívás nekem is fekete tömést raktak bele, ami úgy konkrétan bekékitette kicsit a fogam is. Persze a fogorvos szerint nem kell cserélni,mert felesleges. Na ez a sz*pás.:-)
3/8 A kérdező kommentje:
ja manapság...de mondjuk 10évesen nem épp a tömés színéről filoztam mikor fogorvoshoz mentem...
2012. aug. 7. 01:34
4/8 A kérdező kommentje:
nekem se cserélik...azt mondta az orvos, ha nincs vele semmi baj akkor nem kell össze-vissza fúrni/tömni
2012. aug. 7. 01:35
5/8 anonim válasza:
egyébként szerintem nem zavaró :-) én amikor mentem haza 10-11 évesen a fekete töméssel anyám csak lesett,hogy követ raktam a fogamra.
6/8 anonim válasza:
nekem fehér tömésem van, de az is elszíneződik és látszik. Fogorvos tud rajta kicsit fehéríteni, de nem fogom kicseréltetni, mert akkor nagyobb lyuk lesz rajta és másik fehér tömés, ami egy idő után megint elszíneződik...
7/8 anonim válasza:
ja, és nem, nem zavaró, legyen egészséges, ne mű, az a lényeg...
8/8 anonim válasza:
Ha nem elől van, akkor nem zavaró.
Azt nem értem, hogy a fogorvos miért nem hajlandó kicserélni. Meg szoktam fogadni a tanácsaikat, de ebben az esetben fogorvost váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!