Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok kaptatok már pofont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panini kérdése:

Srácok kaptatok már pofont nőtől? Csajok ti pofoztatok már meg palit?

Figyelt kérdés

kíváncsi lennék a kiváltó okokra,a következményekre és arra,hogy a pofont követően hogyan változott meg a viszony köztetek.

légyszíves életkort is írjatok!

a válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 30. 21:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én pofoztam már meg barátomat.

Volt, hogy mérgemben, talán 1x, amúgy szex közben szerepjáték kedvéért. :D De az nem erős, nem is lesz piros az arca. :D

21L

2012. aug. 30. 22:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

én 1x kaptam.igazából jobban fájt a dolog belül,mintha megvertek volna az utcán...... persze a barátnőm is bánta a dolgot.de hát nah csak elcsattant :/

F19

2012. aug. 30. 22:12
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Bár nem én kaptam, de láttam élőben.

Adott egy lány osztálytársam, legyen Ő most "A".

És adott 2 srác osztálytársam, mondjuk "B" és "C".

Történt, hogy B elkezdte hergelni "C"-t, hogy nem meri megfogni "A" dekoltázsait. "C" megtette. Tudni kell "A"-ról, hogy nagyon csendes, és visszahúzódó, a légynek sem árt. De olyan pofont lenyomott "C"-nek, hogy a szemüvege 5 méterrel odébb landolt. Akkor nagyot röhögtem mikor kapta a pofont. Ma már én tekerném ki a nyakát, ha érted a miértjét. (Az "álnevekért" bocsi, csak nem akarom, hogy bárki felismerje ezt a lányt.)

Mindannyian 16 évesek voltunk.

2012. aug. 30. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Szavazzatok csak le nyugodtan. Megnézném, hogy hogy nem pofoznátok fel az illetőt, ha ok nélkül g*cinek nevezne, és megráncigálná a karotokat. :)
2012. aug. 30. 22:13
 15/20 A kérdező kommentje:
én speciel a zöld kezecskét nyomtam! köszönöm a válaszodat és a többiekét is!
2012. aug. 30. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Hát engem sokszor nevezett már g*cinek, még sem vágtam pofán egyiket sem... Megjegyzem, a hozzád hasonlóan arrogáns önérzettel megáldott csajok általában maguknak provokálják ki a tiszteletlenséget (amit aztán elfelejtenek), utána meg pofon is? No comment...
2012. aug. 31. 11:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell egy nőnek eltűrnie, hogy ocsmányul beszéljenek vele. Na mindegy..

A kérdésre válaszolva: egyszer kaptam egy pofont a páromtól, mert kért valamit, hogy ne tegyem, de én mégis megtettem. Meglepődtem, mert nem gondoltam, hogy ennyire szívére veszi a dolgot. Miután lehiggadt megbeszéltük, kibékültünk és nem változott meg a viszonyunk. 30F

2012. aug. 31. 12:17
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

"szerintem nem kell egy nőnek eltűrnie, hogy ocsmányul beszéljenek vele. Na mindegy."

Egy árva szóval sem mondtam, hogy egy nő tűrje el, hogy ocsmányul beszélnek vele, csak egyszerűen nem állhatom a hozzászólóból sugárzó mentalitást.

És ahogy korábban is írtam, az eddigi azt mutatja, hogy szinte minden esetben rászolgál az adott nő a tiszteletlenségre. Sokszor panaszkodott már nekem lány, hogy az meg az az ember mekkora utolsó féreg, mert vele így senki nem beszél, csak éppen azt felejtette ki, mennyire sértette meg az illetőt korábban.

Ezen kívül az indokolatlan tiszteletlenség mióta jogosít fel bárkit pofozkodásra? Ha összeszámolnám, hány nő bánt már velem tiszteletlenül (hasonlóan alpári módon)... Ilyenkor az emancipált gondolkodás másik oldala is előjön: vagy én is pofozok, vagy engem se pofozgasson senki! Az ilyen viselkedés szimplán visszaélés a női nem védettségével, amit semmivel sem tartok többre, mint ha a férfiak élnek vissza a nőkkel szembeni erőfölényükkel!

2012. aug. 31. 12:49
 19/20 anonim ***** válasza:
55%

" csak egyszerűen nem állhatom a hozzászólóból sugárzó mentalitást. "

Nekem meg a Te vakon való ítélkezésed az, amit ki nem bírok állni.

2012. szept. 4. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem ítélkezem én, csak a véleményem mondom, semmi több. A hozzászólásodból bennem ezt az érzést keltetted. Büszkén leírtad, hogy ha tiszteletlen veled egy férfi, akkor megpofozod. Ha g*cinek nevez valaki, akkor szerinted tök természetes, hogy jár a pofon, szerintem nem az. Ne érts félre, nyilván van az a helyzet, amikor le kell keverni egy pofont, de a fogalmazásodból számomra az érződött, hogy büszke nőként jogot érzel arra, hogy megüss egy férfit, aki nem mutat kellő tiszteletet.

Amúgy két dolgot szerettem volna sugallni

1: általában az ilyen tiszteletlenség nem ok nélkül történik. Nem láttam még olyat, hogy valaki ok nélkül ráncigáljon egy nőt és g*cinek nevezze. Lehet, hogy szerinted nem adtál rá okot, de gyanítom a srác mást mondana.

2: nem tartom túlságosan igazságos dolognak, ha egy csaj pofozkodik amikor tiszteletlenek vele szemben, hiszen nem kaphatja vissza. Ez arra emlékeztet, amikor a szomszéd gyereke szemtelenkedik, mert tudja, hogy úgysem fogom nevelni. Sok olyan helyzet van, amikor muszáj egy nőnek odasózni egyet, de ez kényszer és nem jog! Ez nagy különbség!

2012. szept. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!