Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ez most mi? Mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez most mi? Mindenki válaszoljon

Figyelt kérdés

Az előző de én akkor is nagykislányvagyok kérdésen febuzdulva írnék egy kédést.

Én is 16 vagyok, de ha érett vagy akkor azt minek hangoztatni. Ha beszélgetsz valakivel az már az első 5 percben leveszi hogy gyerekes vagy-e. Nem az a gyerekes ha minden mondatban elhangzik a "de én érett vagyok".

Aláírom hogy azok a tinik sem érettek akik isznak stb. De ez, nem mondom hogy annál a kategóriánál gyerekesebb, de aki érett az érett. Nem kell hangoztatni.

Ha valaki érett ilyeneket nem írkál ki.

amúgy ha már itt tartunk én annak tartom magam, de ha valakivel elkezdek beszélgetni nem azt mondom hogy: szia xy tudod én vagyok az az érett lány, xy

2012. aug. 30. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a legszimpatikusabb 16 éves az oldalon. :D
2012. aug. 30. 20:37
 2/11 Hunter92 ***** válasza:
100%
És mi a kérdés?
2012. aug. 30. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs kérdés, észrevétel van! :) És meg kell hagyni teljes mértékben igaza van! :)
2012. aug. 30. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most tudattad mindenkivel, hogy te aztán milyen érett vagy 16 éves létedre. :)
2012. aug. 30. 20:40
 5/11 Hunter92 ***** válasza:
35%
Ezeket a dolgokat én írtam le neki pár perce. Itt azzal kezdi, hogy "írnék egy kérdést", majd felsorolja, amiket tőlem hallott (olvasott). Hol a kérdés?
2012. aug. 30. 20:40
 6/11 A kérdező kommentje:

első: én vagy aki a másik kérdést írta - remélem én :)

a kérdés: miért érzi felnőttnek magát ha minden második mondatába elhangzik az hogy de én érett vagyok

belül tudom hogy milyen vagyok, nem hangoztatom, mert tudom hogy ha valaki beszélget velem akkor az első 5 mondat után tudni fogja hogy milyen vagyok, de nem is kell ehhez beszélgetni se

ha valaki agyilag elég érett az szerintem látszik a viselkedésén és a beszédében is visszatükröződik

2012. aug. 30. 20:44
 7/11 Hunter92 ***** válasza:
35%
Az előző kérdésedben még azon voltál felháborodva, hogy miért nem hiszik el az emberek, ha valaki azt mondja magáról, hogy érett...
2012. aug. 30. 20:45
 8/11 Hunter92 ***** válasza:
45%
Bocs, most esett le, hogy te nem az vagy. Asszem én lassan lepihenek. xd
2012. aug. 30. 20:47
 9/11 A kérdező kommentje:

Hunter

nem tudom miről van szó

2012. aug. 30. 20:47
 10/11 Hunter92 ***** válasza:
64%
Kicsit gyorsan futottam át a kérdésed és azt hittem, ezt is az a kis csaj írta. Félreértés. Még egyszer bocs! :D
2012. aug. 30. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!