Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez most mi? Mindenki válaszoljon
Az előző de én akkor is nagykislányvagyok kérdésen febuzdulva írnék egy kédést.
Én is 16 vagyok, de ha érett vagy akkor azt minek hangoztatni. Ha beszélgetsz valakivel az már az első 5 percben leveszi hogy gyerekes vagy-e. Nem az a gyerekes ha minden mondatban elhangzik a "de én érett vagyok".
Aláírom hogy azok a tinik sem érettek akik isznak stb. De ez, nem mondom hogy annál a kategóriánál gyerekesebb, de aki érett az érett. Nem kell hangoztatni.
Ha valaki érett ilyeneket nem írkál ki.
amúgy ha már itt tartunk én annak tartom magam, de ha valakivel elkezdek beszélgetni nem azt mondom hogy: szia xy tudod én vagyok az az érett lány, xy
első: én vagy aki a másik kérdést írta - remélem én :)
a kérdés: miért érzi felnőttnek magát ha minden második mondatába elhangzik az hogy de én érett vagyok
belül tudom hogy milyen vagyok, nem hangoztatom, mert tudom hogy ha valaki beszélget velem akkor az első 5 mondat után tudni fogja hogy milyen vagyok, de nem is kell ehhez beszélgetni se
ha valaki agyilag elég érett az szerintem látszik a viselkedésén és a beszédében is visszatükröződik
Hunter
nem tudom miről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!