Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén van akinek tetszik?
Figyelt kérdés
Van akinek tetszik az hogyha fültágítója van valakinek? Most teljesen őszinte válaszokat szeretnék kérni, egyáltalán milyen indíttatásból tesz be valaki? Csak az én véleményem szerint tesz túl a normális viselkedés határain ha valaki olyat hord?2012. aug. 30. 15:32
11/13 anonim válasza:
Fúúú pasiként csak azt tudom mondani, hogy szerintem nagyon ocsmány. Már eleve a pasi+fülbevalótól kiráz a hideg, de ez a fültágitó ez még attól is trébb.
12/13 anonim válasza:
Alapjáraton nem tetszik, de van egy lány, akin szoktam látni, na rajta bejön :)
13/13 anonim válasza:
Mért lenne idióta az akinek tetszik?! Imádom az ilyen véleménynyílvánításokat.. Lányokon nem tetszik egyáltalán,de fiúkon igen.Mondjuk nem az az óriás,de a kisebbek nem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!