Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a férfiaknak az esetek többségében a szőke lányok tetszenek inkább?

Figyelt kérdés
Észrevettem hogy ha van egy lány átlagos fej test stb szőke hajjal több pasi nézi meg és érdeklődik iránta mint egy barna v akármilyen átlagos fej,testű csajt.Ez miért van? Itt egy példa én 19 nővérem 22 én átlagos fej jó test hosszú barna haj barna szem ő kicsit teltebb test de nem kövér szőke átlgaos fej kék szem vállig érő haj és sokkal többen nézik meg és nem értem már komolyan azon gondolkodok h szőke leszek.De cáfoljátok meg ha ez nincs így. Vagy egy alapjáraton nem olyan szép lány ha szőke lesz máris jobbnak tűnik.
2012. aug. 30. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Még valami. Van ugye a természetes szőke vagy annak ható. Ha ez szolidabb öltözködéssel párosul, akkor ez gyakran egy kislányosabb, lágyabb karaktert kölcsönöz a viselőjének, ami sok pasi védelmi ösztönét kiváltja.

Aztán vannak a szinte fehérre hidrogénezett hajak, leginkább kihívó ruházattal párosítva. Ez igen vonzza a pasik azon rétegét, akik könnyen kapható csajokat keresnek.

2012. aug. 30. 15:29
 12/21 anonim ***** válasza:

Volt erről valahol valami felmérés valamikor (ej de egzakt vagyok), hogy az emberek a általában a világosabb bőr és hajszínt találják vonzóbbnak. Nem tudom miben gyökerezik, de ezt sikerült kimutatni.

Egyelőre csak ezt találtam:

[link]

2012. aug. 30. 15:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Kérdező te csak buta kifogásokat keresel, ezt te se gondolhatod komolyan ez már nagyon durván gyerekes. Amúgy a többség barnát választ párjának még akkor is ha szőkék tetszenek nekik. De ez hülyeség, nm gy hajszínen múlik.
2012. aug. 30. 15:33
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sokkal bonyolultabb :D én barna vagyok, a pasimnak előttem csak szőke női voltak :) + haverjától hallottam régen /mikor még nem jártunk/ hogy ő azt vallja,/mármint a barátom/ hogy márpedig CSAK szőke nője lehet . /Nem tudom miért/

És lám lám egy éve velem van, pedig BARNA vagyook :P

2012. aug. 30. 15:34
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Mert te nem vagy szőke. Ha az lennél, azt kérdeznéd, h miért a barnák tetszenek a férfiaknak.
2012. aug. 30. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Figyelj ha jön egy szőke és egy barna velem szembe én egyértelműen a barnát választom, az első oldalról vagyok.
2012. aug. 30. 15:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Na én már pedig azt akarom hogy kislányos legyek nem a kihívó szőkére vágyok amit az egyik válaszoló megírt hogy kislányossá tesz ha úgyis öltözködöm. Nem nem azért látom így mert barna vagyok és ha szőke lennék akkor meg az nm tetszene...egyszerűen csak észrevettem. Van barátom aki szeret évek óta csak úgy érzem hogy jobb lehetnék külsőleg szőkeként. Egy ismerősöm eddig barna volt és beszőkült és 100szor hanem ezerszer szebb lett ebből is gondolom h jó ötlet.
2012. aug. 30. 15:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint hogy melyik színt veszed észre hamarabb? a feketét vagy a sárgát?
2012. aug. 30. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha van barátod akkor nem is értem miért is foglalkoztatnak ilyen dolgok. Nekem 2 hónapja van párom és pont nem érdekel, hogy ki mit mond vagy mennyi pali néz meg. A páromnak tetszem és ennyi a lényeg. Amúgy a páromnak mindenhol azt mondják, hogy milyen szerencsés, hogy ilyen csinos és szép barátnője van, pedig vörös vagyok. Én is írtam már az első oldalra is. 21/L
2012. aug. 30. 16:36
 20/21 A kérdező kommentje:

Mert attól hogy van barátom még sokkal jobban is érdekel hogy hogyan nézek ki. Akkor így kérdezem ki a szebb kivel lennél inkább vele vagy vele?

[link]

[link]

2012. aug. 30. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!