Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire befolyásol a hajszín?
A szőkét hajlamosabb a férfinép butábban tekinteni. Amire gyakran okunk is van. Persze vannak kivételek, de a szőke nős viccek nem véletlenül születtek. És mivel butábban nézik őket ezért könnyebben kaphatónak is. Ergó ha szőke vagy azt jelenti: buta, könyűvérű, egy éjszakára pont jó.
De mint már fent is említettem létezik kivétel!
Mellesleg nekem is szőke barátnőm van, elég intelligens, és nagyon jót lehet vele beszélgetni is.:)
Nekem teljesen mindegy, hogy milyen hajszín, amíg nem festett. Azután lehet akármilyen jó, én undorodom az illetőtől.
18/f
Thor, a villámok istene
Nem én voltam és nem is dobta ki a kérdést,amikor kiírtam az enyémet.Minek is írnám ki újra,amikor ott van,hogy "kiemelés".
Egyébként most rákerestem,de nem találom,belinkelnéd?Kíváncsi vagyok ott milyen válaszok vannak.
Kigúvadt a szemem a közel 400 kérdés átnézése után.. Valószínű törölte a kérdést a kérdező.
Akkor leírom az akkori válaszomat:
Igen, befolyásolja!!
Az exem, amikor megismertem, szőke volt. S még utána jó pár évig. Ez egészen addig nem volt gond amíg tanult. Viszont amikor elkezdett, dolgozni ott kezdődtek a problémák. Annak ellenére, hogy tanult és okos lány, mindenki hülyének és kényesnek képzelte. S őt nagyon zavarta ,hogy mindenki kurv@nak gondolja őt a hajszine miatt. Az első benyomás mindig ez volt róla!!
Egyedüli előnye, hogy a férfiak sokkal segítőkészebbek a szőke lányokkal kapcsolatban.
A kapcsolatunk utolsó évben már elege volt s visszatért az eredeti hajszínéhez a barnához.
A munkába jobban boldogult ezáltal, viszont én már nem tudtam úgy ránézni... s őszintén azt mondani milyen gyönyörű vagy. Szerintem a hajszín az összképbe legalább 50%ad. S ha még most is szőke lenne talán mindig együtt lennénk... mert több mindent elnéztem volna neki.
Ez itt válaszolók többsége nem releváns, a legtöbb srác itt a fekete hajért és a kicsi cicijű, no smink csajokat kedveli.. A való életben szőke, "B"-kosáras, kisminkelt csajok kapják a legtöbb bókot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!