Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiú akit megerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú akit megerőszakoltak? Elmesélnéd pontosan?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
2012. aug. 30. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Elég sokszor meg dugtak ...

Nem mondanám megerőszakolásnak mert rohattul élvezem..

../F

2012. aug. 30. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Akit megerőszakoltak, azt szerintem olyan mély lelki trauma érte, hogy nem szívesen gondol az esetre, és pláne nem fogja egy netes fórumon mások kéjvágyának és fantáziájának kielégítése kedvéért részletesen leírni.

Mert igenis meg lehet erőszakolni egy fiút is. És lelkileg ők sem tudják ezt jobban vagy könnyebben feldolgozni, mint a nők. Sőt, talán nehezebben is, hiszen a nők talán úgy nőnek fel, hogy valahol állandó lehetőségként fennáll a dolog. De a fiúk saját férfiasságuk megkérdőjelezését is láthatják a dologban, különösen, ha egy férfi erőszakolja meg őket.

A kérdésed rendkívül tapintatlan és helytelen. Ha érdekel téged a téma, akkor inkább szado-mazo oldalakon kutakodj, de ne kérd az áldozatokat, hogy meséljenek neked erről.

Abban az esetben, ha nem egy empátia-mentes tuskó vagy, hanem áldozat, és támogatást keresel, javaslom szakember és erre a célra kialakított csoportterápiák látogatását. Hidd el, sokat segíthet.

2012. aug. 30. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Engem erőszakoltak már meg, le is írom, hogy tanulj belőle. Egyszer régen megismerkedtem két sráccal. Nálam idősebbek voltak, de jófejek, jól elbeszélgettünk. Egyik hétvégén mondták, hogy x helyen lesz egy nagy buli, mennyünk el, mert jó ott a társaság. Nekem már ott gyanús volt, hogy egy elhagyatott park felé mentünk, de azt mondták ez a rövidebb út. Mentünk és egyszer csak belefutottunk még 3 nagy emberbe. Ekkor a két srác lefogott, megragadták a legközelebbi fát le a gatyával dúrr bele! Azóta nem tudtam kiheverni, szóval azt tanácsolom mindenkinek, hogy vigyázzatok kikkel barátkoztok.
2012. szept. 15. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

Mi régen 2 jóbarátommal sokszor jáccottunk törökmogyorózázt, zacsipacsit... stb. Dákó-bátyóknak hívtak minket.

Nem volt finomkodás, meg hallottuk a csengőt, ki a sulibol, irány a legközelebbi fa, le a gátyót és durr-bele! Szép idők voltak.

68/F

2012. okt. 22. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Family Guy! :)
2012. nov. 17. 20:42
 7/9 anonim válasza:
A 19:11-esnek írom, hogy akkor egy rossz buzeráns, akit azonnal le kellett volna lőni.
2012. nov. 27. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
19:11-es a Family Guy-ból idéz egy jelenetet.
2012. nov. 27. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
ilyen kérdést fell tenni jézusom xd
2015. jún. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!