Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért k_rvul el egyre több csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért k_rvul el egyre több csaj?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 14:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van 20. válaszoló. Ezt sokan nem látják át, de pontosan ez az oka. Ez egy szándékosan megtervezett társadalomrombolás, megvannak bizonyos embereknek a céljaik ezzel.
2012. aug. 30. 15:15
 22/33 anonim ***** válasza:

Én nőként mondom, hogy a legtöbb kisk.urva saját elhatározásából lesz az, valószínűleg még hozzásegítenek a drága kis barátnői is.

Ezek a "szopok egy sörért a buliban" kategóriájú lányok.

Az én párom pl. nem ez a halál romantikus, nyaljuk ki a nő seggét típus, mégis azt vallja, hogy egy nő se ér meg annyit, hogy egy jól működő kapcsolat tönkremenjen.

Nem kell félteni a kis pi.csákat, jórészt nem megfelelési kényszerből csinálják.

2012. aug. 30. 15:19
 23/33 Kovács Pistike01 ***** válasza:
Nevezzük ezt a valószínűsíthetően svéd embert egyszerűen csak Slomónak. :)
2012. aug. 30. 15:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Hát ezaz hogy a pasikan a ribik kellenek. Sajnos én nem tudok az lenni :(. Pedig már nagyon hiányzik egy pasi :(.
2012. aug. 30. 15:20
 25/33 anonim ***** válasza:

15-ös!

De jó, hogy minden nő k*rva! Ügyes vagy! ;)

2012. aug. 30. 15:26
 26/33 anonim ***** válasza:
Ha minden pasinak erre van igénye, akkor miért is k*rvázzák le és ítélik el az ilyen "lányokat"??? A férfiak is egyre jobban alacsonyodnak és ez is elég elszomorító...
2012. aug. 30. 15:47
 27/33 anonim ***** válasza:

Egyébként is az emberhez hozzátartozik, hogy akár egy tapasztat után ítélkezik. Senki nem akarja magát megégetni másodszorra is. Én személy szerint most nem hiszek abban, hogy van olyan pasi, akinek nem kéne egy nyáladzó p*nájú luvnya, aki felkínálkozik a férfinak ingyen és bérmentve. Még ha van is párkapcsolata annak a pasinak...hát nem hinném, hogy visszautasítaná.

Persze, elméleteket lehet gyártani, hogy a "szerelem blabla", de idővel elmúlik minden vonzalom, minden láng kiég, minden szikra elpattan. És akkor mi lesz?

Sajnálom, nekem egy férfi is elég volt, hogy most ilyennek lássam a világot.

2012. aug. 30. 15:51
 28/33 anonim ***** válasza:

minél jobban bizonyítod, hogy normális vagy és neked nem kell a szex, annál kevésbé kellesz

és ha elhinted, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, esélyed sincs már

2012. aug. 30. 16:04
 29/33 anonim ***** válasza:
2012. aug. 30. 16:06
 30/33 anonim ***** válasza:

Mai világban a tárgyak vannak szeretve az emberek meg használva.

Pl ha el akarnak kdeni a gép elöl kiakadsz, de emigy meg azon h 1x megraktad a csajt azt összetörted a szivét vle azt lese sz.rod xd

Am jah. Erre van igény.

2012. aug. 30. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!