Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért k_rvul el egyre több csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért k_rvul el egyre több csaj?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 14:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Mert ma ez számít követendő normának.

Légy ribanc és megkaphatsz mindent. Nem divat ma már teljesítmény, a külsőség számít és a vele elérhető előnyök.

2012. aug. 30. 14:46
 12/33 anonim ***** válasza:
61%
Persze, fogjátok a férfiakra. Nem is a ti hibátok, hogy ribancok vagytok, hanem a mienk. Jézus Úristen!
2012. aug. 30. 14:46
 13/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt azért tedd hozzá, hogy ezt a mai tinikre érted! Mert ez az "elkurvulás" a picit idősebb réteget nem érinti annyira, sőt, alig, mint mondjuk a huszonöt felettieket. Tíz évvel ezelőtt nem volt divat "kurvulni".

Szerintem ebben a dologban erősen benne van az internet elterjedése is, minden tinipics@ felkínálja magát, és a fiúknak is könnyebb így felszedni csajokat. "Kapcsolatok" hamar jönnek, aztán olyan hamar mennek is. Mint ahogy más zoknit váltogat...

2012. aug. 30. 14:47
 14/33 anonim ***** válasza:

:D Nézzük csak: normális, rendes, becsületes, korrekt lány vagyok. Kinyaltam a párom seggét, főztem-sütöttem neki, amit csak megkívánt. Akár a lába nyomát is megcsókoltam volna. Megbecsült? NEM!

Megcsalt egy idióta k*rvával! Egy ribivel, aki 10 éve házas volt, két gyerek anyja, és még csak nem is szép. Elég volt neki, hogy széttette a lábát e tanáriban (tanárok a drágák)

Hát ennyit erről.

2012. aug. 30. 14:47
 15/33 anonim ***** válasza:
63%
1 köcsög miatt lenézni minden férfit szép dolog, ügyes vagy!:)
2012. aug. 30. 14:53
 16/33 anonim ***** válasza:
És a 12. válaszolóval értek egyet!
2012. aug. 30. 14:54
 17/33 anonim ***** válasza:

a srácok egyre kevesebb energiát fektetnek kapcsolatba

képesek sms-ben elhívni natur szexre. ha nem vagy benne, szia.

nos ezért.

2012. aug. 30. 15:00
 18/33 anonim ***** válasza:
Valahogy én meg pont a nem elku..vult lányokra hajtok:D
2012. aug. 30. 15:03
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

nem minden férfire van ráfogva hanem néhány férfire, és nem minden nő kurvul el, hanem néhány!!

ez tisztázva!

2012. aug. 30. 15:05
 20/33 Kovács Pistike01 ***** válasza:
64%
Mert ide vezetett a modern liberalizmus és feminista nácizmus agymosása.
2012. aug. 30. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!