Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kialakulhat ebből szerelem is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat ebből szerelem is?

Figyelt kérdés
Egy srác elhívott még úgy 1 éve randizni( elmentünk volna szórakozni) , de lebetegedtem aztán ő megismerkedett mással, én nem foglalkoztam a sráccal, lett barátnője,nekem is pasim.Elteltek hetek,hónapok,néha összefutottunk Pesten,járművön, de csak telefonon meg fb-n beszélgettünk mindig de ott rengeteget.Engem megint elkezdett érdekelni, de van barátnője kb 8-10 hónapja. Viszont,mindketten vágyunk egy nagyon jó barátra, és fogunk találkozni,hogy minél előbb kialakuljon.Viszont én tudnék rá komolyabban is tekinteni idővel. Szerintetek attol hogy van barátnője,független attól tetszhetek neki,esetleg egyszer kialakulhat valami,ha régen randizni hívott? ha pl.összeveszik barátnőjével,kiszeret,vagy olyan jó barátok leszünk,hogy a végén észre sem vesszük és kialakul több is a barátnője mellett ??!!! Sosem ártanék neki, de nem is szakítanám el a lánytól,inkább megvárnám ha vége lenne. Esetleg tekintsek rá csak barátként? Tudja hogy tetszik nekem,mindig is tetszett,és nyiltan tudunk beszélgetni,mégha csak facen is...de olyan dolgokról amikről mással nem is beszélek. 19/L 21 /F

2012. aug. 29. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom a barátságot, ha te más szemmel nézel rá.:)
2012. aug. 29. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:
De most sajnos nem is szeretnék kapcsolatot,meg nem is lehetne vele, mert foglalt :)) de nagyon vágyom legalább a közelségére, mert megnyugtat,és lenne valaki is akinek bármit elmondhatok, és megölelhetem. Illetve nem is tudnék most kapcsolatban lenni,ha nem is lenne barátnője,nyugira van szükségem. Csak vonz..
2012. aug. 29. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak akkor lesz kopp, ha te arra vársz majd egy csomó ideig h mikor fognak már szakítani, és közben a srác majd neked fogja ecsetelni h mennyire belezúgott a csajába, és esze ágában sem lesz szakítani... Szerintem csak az idődet vesztegetnéd ha rá várnál. Legyetek barátok, de közben én a helyedben tiltólistára tenném ezt a srácot.

18/L

2012. aug. 30. 00:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom utolsó tanácsát. Nem tiltólistára teszem, csak nem fogok vele foglalkozni,csak mint baráttal, tudom hogy menne, azért nem halnék meg hogy a barátnője legyek,mert még annyira nem ismerem,de nagyon jól kijövünk,és vonz...de megoldom magamban:)
2012. aug. 30. 00:06
 5/5 nicegirl93 válasza:

www.twoogirlz.blogspot.com

plz linkeljétek a facebookon és látogassátok gyakran :)

2012. aug. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!