Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy fiú és egy lány barátok?
Figyelt kérdés
Mit csinálnak együtt, miről beszélnek stb.? Én nem tudnám elképzelni, hogy egy csajjal mit csinálnék ha baráti viszonyban vagyok vele, mondjuk sima barátaim sincsennek, max haverok, ezért is furcsa ez a fiú-lány barátok...2012. aug. 29. 23:49
1/10 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen barátom, és bulikon mikor részegek vagyunk szoktak olyan dolgok történni, ami józanon sose tennénk egymással, de amióta ez a dolog volt nem nagyon járunk együtt buliba.:) am. a legkisebb titkaimat is megosztom vele, és ő is velem.:) [zöld kéz]
2/10 anonim válasza:
Ugyan azt. Hülyéskednek, beszélgetnek, mélyen szántó gondolatokat osztanak meg egymással és netán együtt is isznak hétvégén, akár egy társaságba.
3/10 anonim válasza:
Nekem is van lány barátom. Iszonyatosan jól el lehet vele beszélgetni, és én is megoszthatok vele mindent. Sokkal jobb egyébként, mint egy fiú barát. Mondjuk ez függ attól is, hogy van-e bennetek hasonlóság. Gondoltam már én is többre, mint barátság, de aztán elhessegetem ezeket, mert úgy vagyok vele, hogy ha belehalok sem adnám fel ezt a szinte legjobb barát kapcsolatot. 22/F
4/10 anonim válasza:
nekem rengeteg csajbarátom van, de néha elfajul a dolog... valamikor az egyikbe beleszeretek egy rövid időre, de hamar elmúlik, mert tudom, hogy a barátságunk többet ér... könnyebb így megérteni a többi csajt, vagy ha valami tanács kell, amivel nem fordulhatsz haverhoz, akkor ők ott vannak... van, hogy neked sírják el a csalódásaikat, de az csak azért van, mert megbíznak benned... ilyen egyszerű az egész
5/10 A kérdező kommentje:
én ilyen beteges ember vagyok / annyira be vagyok gyepesedve, hogy ÉN nem osztom meg mással a gondolataimat, nem szeretők magamról beszélni, tehát nincs olyan barátom akivel "megosztom" a gondolataimat stb. ezt olyan buz1snak tartom kicsit :D vagy csak te vagy a beteg éssss nem én?
2012. aug. 30. 00:14
6/10 A kérdező kommentje:
Ezt arra írta, hogy sokan írtátok, hogy megosztom vele a dolgaimat, ügyeimet, gondolataimat etc...
2012. aug. 30. 00:15
7/10 anonim válasza:
na inkább feküdj le aludni. amúgy igen...elég begyepesedettnek tűnsz
8/10 A kérdező kommentje:
ez de fel szokott baszni amikor írja valaki, hogy feküdj le aludni stb. ki vagy te, hogy parancsokat osztogass?
2012. aug. 30. 11:49
9/10 harleynagyi válasza:
2 nemuek kozott nagyon ritka az elet vegeig kitarto jo Baratsag , nivel ki van teve annak hogy az egyik fel nagyobb erzelmekel van a masik irant es ebbol alakul ki a feltekenyseg , es bizony egy feltekeny baratnal rosszab es gonoszab nincs
10/10 anonim válasza:
Nekem van több fiúbarátom is (mivel az osztályunkban 16 fiú és 5 lány van)
Az egyik fiú barátommal csak poénkodni szoktunk
A másik pedig általában az élet dolgait vitatjuk(persze vele is poénkodunk és röhögünk)
a harmadikkal inden t megbeszélek bármiről elbeszélek vele...
de a harmadikkal nekem erősebb érzelmeim vannak mint barátság és -állítások szerint- neki is,de még sincs semmi, mert nem akarjuk elrontani a barátságunkat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!