Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok mégis ha barátnőkkel elmegyünk pizzázni az utcán a 15-30 vagy annál idősebb srácok/férfiak is megnéznek van aki még füttyent is...

A múltkor átjöttek szüleim ismerősei akiknek van egy 17 éves fiúk. Dumáltunk, baromkodtunk aztán leléptünk sétálni egyet a Békástóra. Egyszer csak megkérdezte, hogy hány éves vagyok. Mondtam, hogy 12, erre ő meg teljesen elképedt. Azt mondta, hogy a testem sokkal nőiesebb mint egy korombelieké és érettebben is gondolkodom és beszélek.

Szerencsém volt, mert haverok maradtunk de ez nem mindenkivel van így. (Egyáltalán nem öltözködöm ribisen, sem nőcisen)

Ez már nagyon zavar és nem tudom mit csinálhatnék :S

Az meg főleg kiakaszt ha ledudálnak az utcán...

2012. aug. 29. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

jaj elnézést te biztosan járatosabb vagy az anatómiában és gondolom a nagy könyv szerint is a 12 éves lányok kész nők..

olyat én sem írtam, hogy kikezdtek vele, nemtudom, hogy hol láttad:O

2012. aug. 29. 17:43
 12/15 Mókusgyilkos ***** válasza:

oké látom nagyon kisebbségi többséghez tartozol :)

a nőiesebb nem azt jelenti h nőies :) a 2 bb a középfokra utal kontextusba helyezve a középfokra emelt szó 1 állapothoz képesti eltérést fejez ki: ez esetben 1 átlag 12 éves lányhoz képest fejlettebb testre utal.

jah és aha ha DE-AOKra készül az ember akkor nem árt az anatómia :)

2012. aug. 29. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
ha privátban küldesz egy képet tudok segíteni!!
2012. aug. 29. 18:53
 14/15 A kérdező kommentje:

magasabb vagyok mint 150 cm úgyhogy ez sem talált.

Amúgy csak sajnálni tudlak ha ennyire szűk látókörű vagy, márpedig minden jel arra utal...

2012. aug. 30. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Lépj túl rajta, ha zavar azon is nem kell reagálni a füttyökre, és továbbra se legyél ribis... (öltözet viselkedés! Első a tanulás, majd ha lelkileg érett leszel (olyan 18 évesen) akkor kihasználhatod tested adta előnyöket... (pasifogás, munkahely...)
2012. szept. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!