Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy több önbizalmam legyen?
kezdj el gyurni és üss ki egy gyereket....
nagyon megdobja az egódat
de ha sovány vagy, kezdj el titokba szteroidozni...
Kedves első nagyon sokat segítettél...
Másodiknak köszönöm, de nem tudom, hogy kockáztassam e a barátságunkat, de mindenképp megfontolom.
bocs azt hittem fiú vagy mert nem olvastam el a többit...
szerintem csináld úgy hogy facebookon jelölgetsz mindenkit és egyszer úgyis rád fog irni valaki...
és amikor észreveszed elkezdik folyamatosan lájkolni a képedet stb...
ha népszerü vagy fészen az ad egy kicsi önbizalmat, akár milyen csúnya lehetsz :)
Hát kedves első megint sokra megyek veled...amúgy ha valakinek nincs önbizalma miért kell rögtön azt gondolni, hogy csúnya is? Na mindegy.
Második, igazad van, ha tényleg számít neki a barátságom (márpedig az eddigiek alapján igen) akkor elmondhatom neki.
1. vagyok
de akkor miért vagy önbizalomhiányos, ha szépnek tartod magad???????
bár én nem tudom hogy nézel ki, de általában a szép csajok fel tudják tornázni az önbizalmukat....
egyes vagyok:
bevallom, tévedtem.
csak még régebben a suliban volt egy fèlènk csaj akit megdobáltak hógolyóval és 1hónapig pszichológushoz kellet járnia....xD xD
szakadtunk :D :D
aztán felment fészre ismerkedett, minden és mostmár minden újjára jut neki egy pasi...
mindjuk nekem nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!