Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagálnátok erre? Lányok, szerintetek nagyon gáz?
Tegyük fel, hogy a városban meglátok egy szimpatikus srácot. Odamegyek hozzá, megkérdezem tőle, hogy mennyi az idő. Majd beszélek pár szót arról, hogy itt most találkoztam volna vkivel, de végül lemondta, és, hogy neki (mármint a leszólított srácnak) nem lenne-e kedve valamihez?
Nos, fiúk,, ti erre hogyan reagálnátok? :)
Igen, elég gáz.
Ennyire el vagy keseredve??
A pótlékot úgy értem, hogy "ha ló nincs, jó a szamár is". Rem. így már érthető. Am ha csaj mondja le a dolgot, akkor tényleg nem annyira gáz, de ha pasi akkor igen.
Ez olyan mintha Én odamennék Hozzád kezemben egy szál virággal, hogy szia, épp most mondták le a randit, de a virágot neked adom:)
Vártam már lányra és láttam a környéken toporgó többi lányt. Többször volt olyan, hogy már én is azon gondolkoztam, megszólítom az egyik várakozót, hogy inkább együtt menjünk valahová.
A idő kérdéses szöveg tényleg gyenge, de ha nem sietek valahová, akkor egy kávéra biztosan beülnék. (Még úgy is, ha van barátnőm, de ezt az elején elmondanám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!