Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megkérni egy lányt arra, hogy megszagolhassam a lábát?
Nagyon izgatnak a szép nők, és a női lábak.
Igazából a magassarkú cipőkre, és a balreina cipőkre bukok, mindegy hogy harisnyával, avyg harisnya nélkül hordják a lányok.
Suliba járok és van pár csaj, akinek nagyon tetszik a lába, meg a cipője, és szerintem a lábuk is büdös lehet a 6. óra végén.
Mindig aról fantáziálok, hogy megfoghatom a lábukat, aztán szépen lágyan leveszem a cipőjüket, és elkezdem szagolgatni a talpukat.
Szerintetek lenne olyan csaj aki ezt megengedné, ha megkérném rá?
Ez a kérdés tök komoly, normális válaszokat kérek, lehetőleg lányokét, hogy mit gondolnak erről.
16/F
kizártnak tartom hogy ne lenne büdös a lábuk, egyszer tapasztaltam még 7.-es korobma az egyik csaj amikor cipőt cserélt, ott ültem mellette oylan kellemes savanykás klasszikus lábszag volt, beleremegett a testem, még mindig benne van az orromba az a finom illat, és a csaj is bejött nekem.
Azóta már többször magömlésem volt éjszaka emiatt az esemény miatt, mert újrafeldolgoztam álmomban, hogy én veszem le a cipőjét, és jó meleg a lábfeje, és nagyon finom illata van.
De nem anatómiailag nem büdös vonatkisasszony!
csak a nők igényesebbek (e téren is) és mondjuk berexonázzák a lábfejüket. Több cipellőjük is van
A verejték mirigyek és hőháztartás ugyanúgy működik hónajnál lábnál is férfinél nőnél egyaránt
hogy jön ide a disznóol?
Nem érte ma primitív összefüggésedet.
Neked is büdös a lábad csak nem vallod be magadnak sem.
Szerezz barátnőt!
Hasonló cipőben járok én is és találtam egy olyan csajt aki vevő erre és minden igényemet kielégíti.
Szóval ahelyett hogy itt ismeretlenek lábát szagolgatnád találj egy barátnőt és minden igényed/kérésed kifogja elégíteni hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!