Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen beleszerettem Mario...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen beleszerettem Mario Casasba. /3m. A. f. f. / Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na szóval ritka az amikor én el kezdek rajongani ennyire vkiért, de ő /mármint a filmbéli Ő, mert hát élőbe gondolom nem ilyen rosszfiú meg stb/ épp az ideálom /leszámítva a túlzott agresszióját/

Ironikus, hogy kiskoromba Arnol S.be voltam bele esve miután megnéztem a terminator 2-t /szintén motoros pasas :D/

Viszont engem kiakaszt az hogy nem nem tudok semmire figyelni mert csak Mario van a fejembe. Mikor múlik el? Olyan mint mikor egy zeneszámot nem tudsz kiverni a fejedből :/

2012. aug. 28. 22:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Komolyan ilyen hülyeséget minek kérdezel? "belezúgtál" a tv-ből egy olyan személybe akit nem is ismersz meg sosem láttál, és itt fröcsögsz gyakorin.. nagyon intelligens lehetsz, inkább menjél vissza tanulni
2012. aug. 28. 22:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Nah jó csak tetszik, viszont amióta láttam a filmet nem tudok gondolkodni. :/
2012. aug. 28. 22:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Most mindenki erre a filmre van rákattanva? :D :O Na jó, én is de nekem nem igazán tetszik ez a csávó, igaz jó pasi, de öreg hozzám. Amúgy szerintem pár hét múlva ráunsz és már nem lesz érdekes...elmúlik nyugi! Asszem van Twittere és facebook-ja, írj neki hátha válaszol! :)
2012. aug. 28. 22:15
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
spanyol dráma hülyeség az egész film szerintem az ilyen miatt nagy az elvárás tőlünk..
2012. aug. 28. 22:16
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

hát... fogadjunk h vagy 13-15 között lehetsz :D

na szval én is bele voltam bolondulva Ian Somerhalderbe, na meg azért Johnny Deppbe is :P

de rájöttem h ők túl idősek hozzám, és kb soha nem lehetnek az enyéim :D

ezt tudtam, de mégse tudtam őket kiverni a fejemből...

majd a nyaraláson találkoztam egy sráccal, teljesen hétköznapi, semmi sztár :DDD, de nagyon jóféle ;D

azóta én őt nem tudom kiverni a fejemből, mivel még a nevét se kérdeztem meg a sok eszemmel...

szval csak addig lesz így ameddig nem találkozol vki mással, aki számodra pont olyan vonzó mint Mario Casas :D

(Mivel nekem a srác, akivel találkoztam, nekem felérne egy Johnny Deppel simán :D)

csak mivel nemtom a nevét... =/

na de majd jövőre is elmegyek oda ls megtudom :D (de ez már mindegy hisz nem a kérdéshez kapcsolódik)

2012. aug. 28. 22:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Áh írni nem fogok itt mint írtam aza gond hogy nem tudok csinálni semmit mert a film van csak a fejembe.. Nem vagyok belé szerelmes persz hogyan is lehetnék :D de nem szoktam ennyire rajongani. Sem az alkonyat sem semmi nem hatott még rám ennyire.
2012. aug. 28. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:

22:18-as vok

am egész jóféle kis pasi, azért nem rugdosnám ki az ágyamból, de engem a film hogy nem hatott meg... sztem egy kalap sz@rt se ért az a sz@r film, de az már megint más téma :D

2012. aug. 28. 22:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó :) és kösz a többieknek is. Talán azért hat rám ennyire, mert kb mint Babi annyira vagyok rövidpórázon és Mario azért vonz mert mindig is a rossz fiúk tetszettek. Pici korom óta az ilyen bőr jekis, motoros fiúk vonzanak..
2012. aug. 28. 22:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Jah + full álmodozó vagyok na mind1 remélem kimegy ez belőlem :-/
2012. aug. 28. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:

22:18-as vok megint :D

tuti h találsz majd vkit... :D mondom én :D velem is ez történt... ;)

2012. aug. 28. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!