Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem Mario Casasba. /3m. A. f. f. / Mit tegyek?
Na szóval ritka az amikor én el kezdek rajongani ennyire vkiért, de ő /mármint a filmbéli Ő, mert hát élőbe gondolom nem ilyen rosszfiú meg stb/ épp az ideálom /leszámítva a túlzott agresszióját/
Ironikus, hogy kiskoromba Arnol S.be voltam bele esve miután megnéztem a terminator 2-t /szintén motoros pasas :D/
Viszont engem kiakaszt az hogy nem nem tudok semmire figyelni mert csak Mario van a fejembe. Mikor múlik el? Olyan mint mikor egy zeneszámot nem tudsz kiverni a fejedből :/
hát... fogadjunk h vagy 13-15 között lehetsz :D
na szval én is bele voltam bolondulva Ian Somerhalderbe, na meg azért Johnny Deppbe is :P
de rájöttem h ők túl idősek hozzám, és kb soha nem lehetnek az enyéim :D
ezt tudtam, de mégse tudtam őket kiverni a fejemből...
majd a nyaraláson találkoztam egy sráccal, teljesen hétköznapi, semmi sztár :DDD, de nagyon jóféle ;D
azóta én őt nem tudom kiverni a fejemből, mivel még a nevét se kérdeztem meg a sok eszemmel...
szval csak addig lesz így ameddig nem találkozol vki mással, aki számodra pont olyan vonzó mint Mario Casas :D
(Mivel nekem a srác, akivel találkoztam, nekem felérne egy Johnny Deppel simán :D)
csak mivel nemtom a nevét... =/
na de majd jövőre is elmegyek oda ls megtudom :D (de ez már mindegy hisz nem a kérdéshez kapcsolódik)
22:18-as vok
am egész jóféle kis pasi, azért nem rugdosnám ki az ágyamból, de engem a film hogy nem hatott meg... sztem egy kalap sz@rt se ért az a sz@r film, de az már megint más téma :D
22:18-as vok megint :D
tuti h találsz majd vkit... :D mondom én :D velem is ez történt... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!