Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy munkatársamba mit tegyek?
Alapszabály: "házinyúlra nem lüvünk!"
Ha ugrik a parti, akkor is kénytelen leszel vele együtt dolgozni tovább, és akkor az már erősen megronthatja a munkahelyi kapcsolatot.
Ha pedig házasság lesz a vége, a munkahelyi nézeteltérések belerondíthatnak a magánéletbe is!
Nem tudni,hogy te milyen nemű vagy,illetve milyen annak a neme akibe belezúgtál.
De ha F/N kapcsiról van szó ,akkor kezdjetek el dugni.
hmm..elég szűkszavú a kérdésed.
Szabadok vagytok mindketten?
Közvetlen munkatársad, vagy külön osztályon dolgozik?
Ő is érdeklődik irántad?
Tényleg szereted vagy csak fellángolás?
Mivel 2 fontos terület (munka, szerelem) összekapcsolódna,
ezért érdemes jobban átgondolni, hogy érdemes-e a munkádat kockára tenni. Ugyanakkor a házasságok egy jó része munkahelyi kapcsolatból születik :)
Mindenesetre fontos, a határozott vonal a munka és magánélet között....
szabadok vagyunk mindketten
nem közvetlen
és szeretem. nem csak kezdeti fellángolás
27/N
szerintem, ha nem közvetlen munkatársad, hanem egy másik osztályon dolgozik, nem is a főnököd, ő is szabad, akkor csak azt kell megtudni, hogy ő is érdeklődik-e irántad?
erre jó módszer lehet, amit írtak, hogy járj arra sűrűbben, vagy ebédidőben az ebédlőben találkozni, vagy ugyanazzal a busszal menni haza, vagy a céges buli.
Ismerősök vagytok már valami közösségi oldalan? FB? stb
mert ott is lehet viccesen beköszönni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!