Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki, ha egy fiú nem borotválja a nemi szervét?
Miért lenne ciki , hogy borotválja ??
Beszéld meg az aktuális pároddal. Szerintem nem ciki, hogy borotválod. higénikusabb
Meg kell beszélni a lánnyal, fölösleges ezt túlbonyolítani.
19/F
Ha kicsit szőrös, nem érdekel, de azért ne olyan dzsungel legyen, amiben Tarzan is eltéved, nemhogy én... :S xD
16L.
Ciki ha borotválja?
Kedves 18/L látszik hogy te sem csípted még oda zipzárral ;)
hát nemtom... ha nagyon frissen van borotválva az tud ám szúrni... ha meg már tényleg dzsungel van és nem találod benne... a közép út a jó, ne borotválja hanem vegyen egy hajnyirot amit csak erre használ... az a méret már nem szúr. én igénylem h rendben legyen tartva és ne egy sövény legyen amiben elejtek egy 10ft-os és eltünik:S
ja és még egy szempont: szerintem a pasik szeretik ha orálisan elégitik ki öket. mien az már ha a nyelveden akad egy kis kunkori szörszökevény?XD én is borotválom mert nekem ugy jobban tetszik:D és párom is szereti, bár öt egy hosszig nem zavarja.(kb 2-3 mm nél én már neki esek borotvával:D)kényelmetlen:S
16/L
én rosszul vagyok a csupasz csigafiúktol..
az én barátomnak szőrös..és senki ne mondja,hogy az nem higiénikus..ha rendesen tisztálkodik akkor az..és egyáltalán nem dörzsöl..de amikor a csigafiúk szőre nő vissza,az tud szúrni rendesen..
erről ennyit..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!