Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gépfüggő vagyok 16 évesen, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gépfüggő vagyok 16 évesen, a párom az oka?

Figyelt kérdés
kérlek ne itéljetek el :/ bárhova is megyek mindig nálam van a laptop + töltő a tavaly összesen 1 hónapot lógtam a suliból eddig mindig benne voltam az első 3 tanulókban most meg nagyon a vége fele vagyok :/ vakációba el akartak vinni párizsba a szüleimkérlek ne ítéljetek el :s ez miatt :S már nem tartom a kapcsolatot a barátokkal :S ha beszélek csak a hugommal és a családommal vagy a párommal aki távol él sajnos tőlem és talán ez az egyik oka, hogy ebbe az állapotba süllyedtem . Szeretem őt egy feltétellel ha nem hozok semmit a telefonomon kivül . Nemet mondtam :s azt kell tudni rólam, hogy counter strike 1.6 ozom van facen 3 idézetes oldalam egy 3000 lájkos egy 9000 lájkos és egy 13000 lájkos :s utálok társasgba menni ez az állapot 1 éve tart :s addig normális életem volt. DE nekem már ez a normális naponta 17 órát gépezek :S
2012. aug. 28. 16:03
1 2 3
 11/21 walk w1th mee ***** válasza:
Hát van baj elég..
2012. aug. 28. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Úristen ilyen kockákat he. Énis szoktam játszani a gépen, napi max 4 órát , na de ha külföldre visznek egyáltalán nem netezek egész nyaralás alatt.
2012. aug. 28. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is ennyit gépezek, de nekem van társasági életem is.

A titok annyi hogy csak nyári szünetben van idöm ennyi gépezésre ><

Szerintem keress egy hobbit a friss levegön, az az elsö lépés, aztán elugorhatsz bulizni haverokkal mondjuk, de ez kortól és érdeklödési körtöl függ:D

A lényeg hogy kezdj szépen lassan egyre többet kimozdulni és keress egy elfoglaltságot ami jobban lefoglal mint a gépezés. Az én esetemben ez a csillagászat lett :D

2012. aug. 28. 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy rengeteg a csaló a szervereken stb. Ezzel a dologgal ne foglalkozz mert senkit nem érdekel, hogy a szerveren ki csal és ki nem. Egyszerűen ennek semmi értelme, nem érdekel senkit, ez csak egy játék és semmi több. A való életbe ha pl. egy pék nem megy be dolgozni akkor nem lesz kenyér, és ezért nem tudnak az embereken a pékségben kenyeret vásárolni. Ha viszont te nem mész fel a szerverre akkor csalók lesznek a szerveren és elrontják mások játékát, de ennek a valós életre semmi kihatása nincs. Ja és, hogy jó közösség gyűlt össze teamspeaken az csak egy illúzió... próbáld ki, hogy találkozol egyikkel a való életben, teljesen más ez a dolog. Azokat az embereket szard le, lehet, hogy sokat nevettek a monitorok előtt de ezek nem igazi barátok, barátságok, a való életben teljesen máshogy viselkednétek egymás előtt. Azok a teamspeakes haverok sose lesznek ott a való életben amikor szükséged lesz rájuk. 5 év múlva már azt sem tudod kicsodák azok.

Tehát ahogy írtam rakd újra a géped és ne rakj vissza semmi játékot. Én is így voltam, hogy először lézengtem, hogy mi a faszt csináljak most. De később pár hét múlva már jobban éreztem magam, sokat mozdultam ki itthonról, eljárok sportolni, bulizni és ez a természetes.

Remélem elolvastad és megfogadod amit írtam! :D (a másik hosszú kommentet is én írtam)

2012. aug. 28. 19:46
 15/21 A kérdező kommentje:
szija igen elolvastam és köszönöm holnap az első az lesz, hogy újra rakom ma nem is játszodtam 2 óránál többet. De kicsit rosszul fogom érezni magam :s mit csináljak holnap?? arra gondoltam, hogy átalakíthatnám pár unalmas cuccomat :s meg csinálhatnék otthon pár dolgot segítenék anyának :s jó lefoglaltság lesz? lassan 1 éve nem csináltam ilyet? régebb nagyon szerettem varni szinte nem is gépeztem csak 1 órát mi lesz h nekem ez ujr nem fog menni ? :S nagyon szégyellem magam . Anya feltette a lehetőségetm hogy akár psho. is elmehetek
2012. aug. 28. 19:54
 16/21 anonim ***** válasza:

figyelj! én 3 éves korom óta gépezgetek, alsó tagozatos koromtól 6.os koromig annyiból állt egy iskolanap, hogy bemegyek iskolába, hazajövök és gépezek, lefekszek aludni és ez így minden nap. hétvége és szünetek egész nap gépezéssel telltek. most 8. os leszek, nyári szünet abból áll hogy felkelek dél körül, egész nap gépezek éjjel háromig. na, szóval amit eddig olvastál gondolom az sül le hogy én is irtó nagy kocka vagyok Y_Y'

mostanába pár naponta haverokkal elmegyünk csavarogni, néha úgy érzem hogy semmi értelme nem volt elmenni meg ilyesmi, gép előtt olyan semmi hangulatom van, itt jobban érzem magam én is, mint te.

de még is fél osztály haverom, és párkapcsolatom is lehetett volna, ha nem hájas pattanásos csajoknak tetszenék meg.

igen, néha szociál gagyi vagyok én is, de tanév kezdetével próbálok tanulni, haverokkal minél jobban el lenni.

amit a hosszú kommentes csávó írt azt szerintem próbáld ki :D

szerencsére nekem nem muszáj egész nap gép előtt ülni, mivel amelyik játékkal játszok ahhoz van bot :)

14/F

2012. aug. 29. 02:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Igen nálam is ez volt az elején, hogy nem tudtam mit csináljak magammal... de próbáltam kreatív lenni és megoldottam. De ha halálra untam magam mert nem tudtam mit csinálni akkor se telepítettem vissza a gépre a játékokat!!! Inkább halálra untam magam mint, hogy visszarakjam, legyél kitartó! Mondom pár hét, esetleg hónap után már ismét visszarázódsz de lehet már napok múlva is. Az viszont biztos, hogy már pár nap elteltével jobban fogod érezni magad. Olyan lesz mint ha egy börtönből szabadultál volna ki. Ezt a pár dolgot vedd figyelembe:

még annak is több értelme van ha a függőséged leküzdése elején nem csinálsz semmit! Miért?

1. Mert a gép előtt se csinálsz értelmesebb dolgot

2. Folytatod a függő viselkedést

3. Ahogy idősödsz egyre nehezebb lesz leszokni

De ha tudod akkor próbálj valamit kitalálni amivel a szabadidődet eltöltöd. A lényeg, hogy ne telepítsd vissza a játékokat! Lehet nehéz lesz de hosszabb távon megtérül! Egyszerűen az nem normális élet ha az ember egy székben tölti a napját egyedül, egy szobában egész nap...

2012. aug. 29. 05:41
 18/21 A kérdező kommentje:
igen köszönöm a hasznos tanácsokat és már töröltettem mindent a gépről ami a játékhoz kapcsolodik a steamet meg eladom másnak :s remélem minden okés lesz egy kis félelem van bennem ????? vajon miért? az a gondolat van bennem, hogy és ha a másik régi élet nem tetszik??
2012. aug. 29. 08:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy ne tetszedjen :D Gondolj bele, később miből fogsz megélni, amikor már 25 éves leszel? A szüleid nem tarthatnak el örökké és elég gáz is akit eltartanak ennyi idősen és csak a gép előtt ül. Tehát kitartás és fogad meg amiket írtam :D
2012. aug. 29. 11:14
 20/21 A kérdező kommentje:
oké probálom:s
2012. aug. 29. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!