Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek anyagi támogatásé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek anyagi támogatásért cserébe 18-30 éves nőt?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs időm keresgélni a munkám miatt kapcsolatokat, és randizgatni sem, felesleges köröket futni meg pláne nem. Egy párra viszont szükségem lenne, akit természetesen tudok támogatni anyagilag, és később sosem lehet tudni mi sül ki belőle. Hol keressek ilyen fiatal nőket, akik korban hozzám illenek?

#szex #párkapcsolat #keresés #támogatás #támogató #fiatal nő szerető szeretőt
2012. aug. 28. 15:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Love.hu-t próbáltam, és legtöbbjének aki csak tetszett írtam normális levelet és semmi nem jött össze, kicsit már kezdem azt hinni, hogy ezek a netes társkeresők egy nagy 0-ák. Találkoztam vagy 3 csajjal, egyik se olyan volt mint a képen. Na most legyek okos?
2012. aug. 28. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:

Rossz helyen keresgélsz .

CSP-t is próbáld ki..

2012. aug. 28. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:

nemtom nem vagyok jártas ilyesmiben

Lehet egyszerűbb lenne neked ha a városban keresnél valakit.

Vagy fizetnél egy....

Ja nem te párkapcsolatot akarsz

2012. aug. 28. 15:56
 14/22 Julia Caesear válasza:
Azért szomorú ,hogy egy értelmesnek tűnő 30as férfiembernek nincs lehetősége máshogyan társra lelni. Pedig többet érdemelnél, mint valakit akit talán csak a pénzed motivál..az is sajnálatos, hogy rengeteg ilyen nő van, akinek az a célja, hogy eltartsák, és hogy annyi dolga legyen egy nap, hogy fodrászhoz, meg manikűröshöz járjon..18 éves vagyok, és borzalmasan elítélem az ilyen libákat..szívből kívánom, hogy találj egy rendes ,értelmes lányt, aki magad miatt lesz veled, nem a pénztárcád miatt!:)
2012. aug. 28. 16:03
 15/22 anonim válasza:
Sikerült találnod, kedves kérdező?
2012. nov. 16. 19:49
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem :(

13-as köszi az együttérzést, de ezt a világot éljük sajnos.

14-es még nem találtam egy tényleg barátnőnek is kinéző hölgyeményt. Kb 4 lányt találtam szimpatikusnak hirdetések alapján, de a találkozások alkalmával, megkérdeztem mi az igényük. A felsorolás legtöbbjénél egy lakással ért véget :(. Pedig ha tudták volna, hogy idővel mindent megkaphatnak ...

2012. nov. 20. 13:14
 17/22 anonim ***** válasza:

nyugalom, majd jön magától. amúgy ez egy régi kérdés már nem is emlékeztem erre. 13as válaszoló.

17L

2012. nov. 23. 17:23
 18/22 anonim válasza:
találtál, kérdező?
2013. márc. 29. 21:11
 19/22 A kérdező kommentje:
áááh, csak olyanokat akik nem voltak szimpatikusak.
2013. ápr. 22. 22:48
 20/22 anonim válasza:

És azóta?

Egyébként hogy mennek ezek a dolgok? Először neten és utána személyesen is beszéltek és akkor dől el minden?

2013. júl. 25. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!