Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan egy ilyen szócska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan egy ilyen szócska miatt hisztizett be a nőm?

Figyelt kérdés

Kérdezte, hogy milyen hajszínű csajokat szeretek, én meg mondtam neki, hogy "a szőkék mindig is tetszettek, de mégsem volt még szőke barátnőm". Azon a szón akadt ki, hogy "MÉG", mert szerinte én vele szakítani akarok, meg nem gondolom komolyan, rá nem az igaziként tekintek, mert lesz még rajta kívül más barátnőm, blaablabla.

Most meg be van teljesen sértődve és azzal van ki, hogy ő mennyivel komolyabban gondolja a kapcsolatunkat, mint én.

Na most erre mit lépjek...?

Ő 17, én 18 éves vagyok.

2012. aug. 28. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
két kamasz mindennapos vitája. Ezt gondolom róla. Úgy múlik el, ahogyan jőtt.
2012. aug. 28. 13:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez egy kicsit valóban túlzásnak, filmbélinek tűnik.. Nem nézett pár napja romantikus filmeket?....

Mondd meg neki, hogy nem úgy gondoltad, és természetesen őt szereted (gondolom így van, hiszen együtt vagytok), és hogy úgy gondoltad, hogy majd mikor Ő talál nálad egy jobbat, és vigasztalódni akarsz valakivel, az szőke lesz.

Igen, tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de hidd el, lány szemszögből így a legkönnyebb kibékülni. Rossznak tünteted fel magad, eléred, hogy a barátnőd nőjjön a saját szemében. Ez után csókold meg, mondd, hogy szereted, legyél vele kedves és aranyos.

2012. aug. 28. 13:01
 3/13 Mókusgyilkos ***** válasza:

azt h "cica illene hozzád a szőke haj mert a hülyeség már megvan" ehhhhhhh.. am még 1 olyannal kivághatod magad a szrból h arra céloztál h ő próbálja ki a szőke hajat.. bár akk meg azért fog sírni h jaj te meg akarod változtatni meg ne mondd meg neki h mit csináljon.

tuti 18 és nem 15 ?:D

4/13 anonim ***** válasza:
egy-két nap és elfelejti...
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon gyakori eszköze a gyengébb embereknek, hogy minden kicsi hülyeségen besértődnek, hogy rávegyék a párjukat, ogy szakítsanak velük.
2012. aug. 28. 13:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy a magyar nyelvtan néha alkot fura dolgokat, és az hogy MÉG nem volt, nem jelenti azt hogy biztosan lesz, csak hogy esetleg. Ahogyan esetleg elüthet az autó a zebrán. Reménykedünk, hogy nem, de hát...
2012. aug. 28. 13:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért nem vágtad ki magad, hogy úgy arra gondoltál. ő lehetne egyszer szőke :DD pff szar,de beszopják :))
2012. aug. 28. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez kész :D Azért vannak még h.ülye emberek a Földön :D Hagyd a fran*ba majd elfelejti.

20/N

2012. aug. 28. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Tesztelt, megbuktál a vizsgán.
2012. aug. 28. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Nehogy már te magyarázkodj, meg nyald a seggét azért, mert egy idióta hisztis ribanc.

Legyen már benned tartás!

2012. aug. 28. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!