Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan fognak így venni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan fognak így venni?

Figyelt kérdés
Külsőre átlagos vagyok, visszahúzodó is, nem nagyon kezdeményezek.Aztán, ha már kapcsolatban vagyok, egyre bátrabb leszek és nagyon be tudok vadulni, ha szexre kerül sor.Persze nem elsőre, hanem fokozatosan, ha érzem a bizalmat, szóval nagyon tudom élvezni.De ez nem hátrány? Hogy majd, akivel leszek, csak jól kiszórakozza magát, meg majd rá akar venni pl. a hármasra?Mert azt hiszi majd, hogy olyan hú de belevaló vagyok. Abba soha nem mennék bele egyébként.Szóval attól félek, hogy egy idő után csak szexről fog szólni a kapcsolatunk.
2012. aug. 21. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:

ahaa, és biztos vagy te abban hogy nem mennél bele egy hármasba? Nem gáz, csak kérdem. Mert például minek írtad volna a kérdésedbe egyáltalán, mintha bárki kérdezte volna.

Lehet hogy csak titkon azt szeretnéd bárcsak így lenne, hogy lenne egy király kapcsolatod, ahol tök jól megbíztok egymásban, és csomót szexeltek.

2012. aug. 21. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Komolyan fognak így is venni.Nem mindenki akarja 3asban
2012. aug. 21. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért írtam a hármast példának, mert mostanába ez nagy divat.Nem azért , mert akarom.
2012. aug. 21. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

ahaha, persze persze- mindenki ezt mondja.

jó na, amúgy nem,, szerintem ez nem zárja ki hogy komolyan vegyenek. Miért lenne negatívum, hogy te picit nehezebben oldódsz fel. Legalább majd tudsz ujjat mutatni, oooh nem is tudtam hogy te ilyen vad vagy :3.

2012. aug. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!