Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy undorodok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy undorodok a kigyurt, izmos pasiktól?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 12:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Diavolino: Természetesen nem úgy nézek ki mint egy olyan, aki világéletében nem látott mást súlyokon kívül, és csak gyúr. 80 kg vagyok, de legalább nem úgy nézek ki mint akire így távolról rádobálták az izmokat. Ezt sokkal nehezebb elérni mint gyúrással, éshát tartósabb is, meg látványra is jobb!
2012. aug. 28. 21:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Sztereotípia tévhit hátán még mindig.
2012. aug. 28. 22:11
 23/24 anonim válasza:
mert akinek az az életcélja, hogy 100-szor ugyanúgy megemel egy vasdarabot, majd belenéz a tükörbe, hogy hmmm de nagy lettem, az egy komplexusos köcsög. lehet életformának hívni, de attól még ez az igazság.
2012. okt. 2. 03:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért van egy dolog, ami viszont a "komplexusos köcsögök" mellet szól. Ahhoz, hogy úgy nézz ki, (most mindegy kinek mi tetszik, neki az)kell akaraterő. Nem kevés. Hogy nap mint nap lejárjon és dolgozzon rajta. Összességében szerintem alapból csak ennyit érdemes megállapítani egy kigyúrt formáról, többet nem igazán. Azon már inkább el lehet gondolkodni, amikor lecsűri a súlyt a padlóra és agresszív fejjel belefúj a levegőbe, mint egy bika és hörögve mászkál a teremben. Én látok ilyet is. És ezek komolyan gondolják magukat nagyon :) Vicces szerintem, főleg, hogy ez általában a popsi formáló csajoknak nem jön be legtöbbször :)
2012. okt. 2. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!