Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta ezt nekem az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt nekem az a srác? Bunkóságból?

Figyelt kérdés

Sétáltunk egy sráccal és hülyültünk(dobáltuk egymást levéllel,meg bármivel amit találtunk kb),és állandóan szivatott,de amikor durván szivatott az rohadt rosszul esett és látta h elég ideges és sz ar kedvű lettem,úgyhogy mondta h "naa csak vicceltem"..de aztán mondott egy olyat,hogy "Félek tőled,mert nagy vagy",ezt akkor mondta,amikor rá akartam csapni a fejére h ne dobáljon már..és nem tudom,ezt most az alakomra értette?sértésből?vagy bunkóságból?Azóta fogytam 5 kilót,és csak erre gondolok...:( ilyesmi alakom volt akkor: [link]

én 16/L ő 18/F

2012. aug. 28. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bunkóságnak szánta.
2012. aug. 28. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak nem tud még udvarolni a srác..ennyi, különben nem játszott volna veled ovisat :)
2012. aug. 28. 10:59
 3/13 A kérdező kommentje:
igen,lehet..de olyan rosszul tud esni ez :/
2012. aug. 28. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Egy rosszul sikerült mondat.... Valószínűleg alig-alig tudja kifejezni önmagát... És hát te sem vagy a topon ezen a téren.. Bocs...

Értelmetlen gondolkodni róla. ( ja, ha szeretnéd tudni másoktól, hogy arányos vagy-e, akkor vagy saját fotó, vagy min. testmagasság/testsúly...)

2012. aug. 28. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Jajj de gyerekesek vagytok! :D
2012. aug. 28. 11:01
 6/13 A kérdező kommentje:
arányosnak arányos vagyok,de nem vagyok vékony,de még szerintem kövér se..175 centi vagyok és ez szerintem túl magas.inkább teltebbek melleim,a fenekem meg a combom vastagabb,de nem vészesen..de akkor is hülyén érzem magam.köszi a válaszokat
2012. aug. 28. 11:03
 7/13 anonim ***** válasza:

inkább ilyenek legyetek, szóval nincs ezzel baj, mert még nem vagytok felnőttek, no problem...

ha meg fogytál is, az meg az egészségedre vált, de szerintem így is úgy is tetszel neki

2012. aug. 28. 11:05
 8/13 A kérdező kommentje:
És miért van az,hogy facebookon amikor chatelünk akkor olyanokat írogat,amiből egyértelmű,hogy tetszek neki,és szó szerint az összes képemet likeolta(pedig nem szokott likeolgatni),és élőben meg állandóan idegesít.direkt.meg flegmáskodik.
2012. aug. 28. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
mert nem tudja, hogyan közeledjen egy lányhoz, aki tetszik neki
2012. aug. 28. 11:18
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!:)
2012. aug. 28. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!