Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti melyik lányt választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti melyik lányt választanátok?

Figyelt kérdés

1:Duci,(és nagy mell),vállig érő barna haj,zöldeskék szem,szeret olvasni,éltanuló,okos,stílusa változó.16 még nem volt kapcsolata

2: Normál testalkat,közepes mell,nagy kék szemek, hosszú szempilla, hoszzú hullámos barna haj,lusta,jól öltözködik,szeret olvasni,jó tanulóm,16,még nem volt kapcsolata

3: Normál testalkat, közepes mell,kék szem, derékig érő szőke egyenes haj (nem festett),pörgős,szeret olvasni,mosolygós,közepes tanuló,alacsony,16 még nem volt kapcsolata

2012. aug. 27. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem ilyen egyszerű, látnom kell milyen arca van, hogyan öltözködik (a "jól öltözködik" édeskevés), beszélnem kell vele hogy valójában milyen ember stb. Szóval erre inkább nem válaszolok.
2012. aug. 27. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Amelyik megfog. Qrvára nem úgy megy hogy kapok X paramétert és az alapján döntök. Ez nem pénzügyi elemzés.
2012. aug. 28. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Érdekes tény:

Egy évvel ezelőtt teljesen bele voltam zúgva egy lányba. Még az olyan fura gyerekes dolgoknak is örültem. Pl hogy kiírja nekem: "léggyel harcolok" vagy hasonlók.

Ma járok ezzel a lánnyal. Megutáltam mert megismertem annyira amennyire nem kéne. Nem fogok sokáig vele járni...

Ma már idegesít ami korábban tetszett.

Szóval lehetsz fülig szerelmes is egy lányba az is elmúlhat. Ellenben te egyikbe sem vagy szerelmes, úgy írtad le a tulajdonságokat mintha csak mosógépet vennél. Párkapcsolati tapasztalatod tőlük nem lesz. Nem értem miért járnál számodra közömbös lányokkal?

Tehát a válasz: Egyiket se. Várj még, jön majd olyan akinél nem kell megkérdezned ;)

2012. aug. 28. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

3: nem annyira tetszenek a szőkék.

2: nem jó ha egy lány lusta. tud főzni, takarítani? hogy fog háztartást vezetni?

1: okos és éltanuló? az egy jó pont. mi az hogy stílusa változó? ez mit takar? mire gondolsz avval hogy duci (hol van rajta felsleg? milyen az alakja? tömb vagy nőies?)?

Gondolom te vagy az egyik lány. Nem az első, őt lehet, hogy nem kedveled. Talán a második, a harmadik meg a barátnőd.

Sorrendem: 3 1 2

2012. aug. 28. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!