Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenét küldjek a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Múlt héten volt Gólyatábor, vasárnap összejöttünk, hiányzik, mert ő másik városba lakik és csak most vasárnap tudunk találkozni itt Pesten.
Nem igazán ismerem az ilyen számokat (vagyishogy ismerem csak a szémok címe nincs meg), szívesen küldenék valami olyan számot, ami kifejezi, hogy boldog vagyok vele és szeretem
2012. aug. 27. 23:10
1/9 piicur válasza:
belga: szerelmes vagyok :'D
én nem nagyon szeretem a belgát, te tudtam, hogy ő szereti, szóval nagyon megtisztelve éreztem magam, amikor ezt kaptam:)))
csak simán a kedvenc bandádtól is küldhetsz neki egy számot. az sokkal személyesebb, mint pl. elküldeni a 'my heart will go on'-t ...
2/9 anonim válasza:
Meddig tartott a gólyatábor,ott jöttetek össze?
Alicia keys-Distance and time
3/9 Rainbowinthedark válasza:
Hogy boldog vagy vele olyan nem jut eszembe de pl.:Pokolgép-Hol van a szó,Sing Sing-Mindig,soha ne engedj el Bikini-Adj helyet magad mellet.Maróthy Nélküli Ossiannak is van egy pár száma hasonló témában
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyikőtöknek tényleg sokat segítettek :)
2012. aug. 27. 23:21
6/9 A kérdező kommentje:
23:13
5 napos volt a GT, és kb. végig együtt lógtunk
2012. aug. 27. 23:21
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!