Küldjek a régi barátnőmnek szülinapjára smst?
Egyetemen évekig volt egy "legjobb barátnőm". Én is lány vagyok. Aztán szép lassan elkezdtünk egymástól távolodni, főleg miután megismerte a férjét (akkor még nem a férje volt). Folyon dicsekedett a férje pénzével, egyre felületesebb lett a viszonyunk, nem jött el az államvizsgámra stb. Ezt sokszor próbáltam megbeszélni vele, de nem jutott el hozzá, akármit mondtam. Ezért eldöntöttem, hogy abbahagyom ezt a barátságot, megkértem, hogy ne keressen többet.
Most tavasszal egy haláleset miatt találkoztunk, utána ő írt szülinapomra, meg kezdeményezett egy másik találkozást. Mind a két találkozás szörnyű volt, olyan "libás" meg dicsekvős. Úgyhogy úgy voltam vele, hogy hagyom lassan elhalni végleg a viszonyt, csak most lesz ennek a régi b.nőmnek a szülinapja, és nem tudom, nem bunkóság-e, ha nem írok. És ha írok, és megint találkozni akar, akkor hogy mondhatok nemet udvariasan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!