Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisasszonyok! Ez így megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisasszonyok! Ez így megy nálatok?

Figyelt kérdés

Horgászok normálisan ahogy szoktam..egyszer csak a semmiből oda jön egy ismerősöm..Ő lány.

Nem tagadom,mindig is vonzódtam hozzá, szerintem ő is...

Közelebb bújt,egy párszor..Már forrt a levegő,és elkezd csókolgatni..Én meg szívesen csókolozok vele...De aztán ment volna tovább, ott lent a parton ..mondom te mit csinálsz ? erre a válasz: szexnek hívják,jó buli..

Mondom köszönöm szépen a felvilágosítást..Végül is belementem mert az ég világon senki se volt ott..De csak 15 percig tartott, ő elment én nem..

Én a női agyat nem bírom megérteni,volt már valaki hasonló helyzetben...

22/F 20/L

2012. aug. 27. 23:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De még mindig nem értem. Az a furcsa, hogy nem vagytok párkapcsolatban, és letámadott a szexszel, vagy az hogy nyilvános helyen történt...?
2012. aug. 27. 23:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálam nem így megy.

1 nem szexelek úgy,hogy csak haverok vagyunk

2 attól,hogy én elélvezek még nem hagyjuk abba a szexet

3 nem minden nő egyforma

2012. aug. 27. 23:23
 13/18 A kérdező kommentje:

Kérlek szépen barátom..

is-is .

Azért nem vagyok a híve az ilyen egyből szexes dolognak..

A másik a nyilvános hely,bár írtam is,hogy egy árva lélek se volt leszámítva azt a pár patkányt illetve 3-4 szúnyogot..Ők annyira nem zavartak.

2012. aug. 27. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Te rohadt mázlista:) Kérdésed meg nem értem, ri..nc volt, és k...i akart egyet, ennyi. (Kérdezd meg akar-e mást is tőled)
2012. aug. 27. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Aha. csak nem volt egyértelmű ezzel mi a gond. Mert a legtöbb férfi ezeket szereti...hogy általánosítsak én is egy kicsit. Én a férfi aggyal vagyok így, néha nem értem...
2012. aug. 27. 23:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Na minden egyes hozzászólónak egy hatalmas szeretet áramlatot küldök.

Ezt at EZO tv-ben láttam,és azóta szerettem volna kipróbálni.

Köszönöm kedves barátaim.Ti mindig jók voltatok hozzám.

Szeretném,ha tudnátok,hogy mindig szerettelek titeket és szeretni is foglak titeket..De ennek semmi értelme, vagy komolyra fordítva a szót...A csaj, írt fészkukacon,hogy mi lenne ha járnánk..erőt merítettem..mondtam:

Nem ,nem.

Most jól érzem magam,egy ilyen nő nem kell, köszönöm szépen..Úgyis megcsalás lenne, bár írta,hogy nem riBBANCKÓ de belegondolva ez annak minősül..

Holnap is lemegyek horgászni este..De csak én és a halak, meg a halak a halak a halak..Ők az én szerelmeim..azok a szeme.Mint Sandra Bullocknak,mikor könnybe áradnak a szemei..Imádom azokat a szemeket..Mindig ő jut az eszembe...

Szóval ja..remélem minden világos..

ha nem szóljatok

ok?

2012. aug. 27. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát jól tetted ha férfi lennék én sem épp ilyn nőt választanék.Hanem mondjuk aki előtte legalább beszélget velem egy kicsit vagy hajlandó venni a fáradtságot,hogy megismerjen és belém szeressen.Főleg,hogy még a szex sem volt jó.

Büszke vagyok rád!

Ui: Ne nézz EZO Tv-t,mert elszívja az agyad.Tapasztalat.

2012. aug. 27. 23:42
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.A figyelmeztetést vettem.

Igenis hölgyem! Most ne tudd meg,de ugrándozok .

Tisztelt a szexnek hív az exnek

Egy emberiség fejlődése során egy átlagos homoszápihensz 70 000-szer élvez el egy emberöltő alatt.

Mégis hogy van ez? Kérdezik önök otthon magukat?Ugye? eltaláltam. Köszönöm,nem kell ezért gratulálni,mert nem érdemlem meg.Jaj de kedvesek vagytok,igazán nem kellett volna.

Ha egy emberi élőlény 70 000-szer élvez el,akkor mondhatjuk kifejlet példányszámnak.ha az meberiség elpusztul mindig maradnak bakteriális fertőzések,amik az emberi előváladék illetve a női szteccs nadrágokon lévő kaja maradék összepárzása..Ebből jön létre ,a hírhedt GSD 2.0 idegen faj. ha ez bekövetkezik vége..Ismétlem vége.

na igen..biztos idiótának tartottok,de ne higgyjetek a hazug szavaknak..Bízzatok a táplálkozási láncban,amit egy örült tudós fejlesztet ki.anno 75'-ben..

Sikerrel. Igen,ez az amiről beszéltem.Egy széles elme látósági adottság szükség keltetik ehhez.

2012. aug. 27. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!