Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisasszonyok! Ez így megy nálatok?
Horgászok normálisan ahogy szoktam..egyszer csak a semmiből oda jön egy ismerősöm..Ő lány.
Nem tagadom,mindig is vonzódtam hozzá, szerintem ő is...
Közelebb bújt,egy párszor..Már forrt a levegő,és elkezd csókolgatni..Én meg szívesen csókolozok vele...De aztán ment volna tovább, ott lent a parton ..mondom te mit csinálsz ? erre a válasz: szexnek hívják,jó buli..
Mondom köszönöm szépen a felvilágosítást..Végül is belementem mert az ég világon senki se volt ott..De csak 15 percig tartott, ő elment én nem..
Én a női agyat nem bírom megérteni,volt már valaki hasonló helyzetben...
22/F 20/L
Akkor mond meg a barátodnak,hogy ez nem kamu..
ezt az oldalt tényleg be kéne tiltani..egy értelmes válasz nem jött még..nah mindegy
Hole Hunter
te mindig ilyen vicces kiskölyök vagy?
Most csak szimplán találkoztál egy riban*al,ez baj?
Legalább szexeltél egy jót!
Ismerem a lányt..Nem hiszem,hogy r*banc..Már rég tudtam h tetszem neki..Kölcsönös volt az érzelem,csak az időzítés nem volt a legjobb.
De megbocsájtjuk mert jó fej vagyok, igaz srácok? akkor mondani srákok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!