Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy lány szóvá teszi, hogy idegesíti őt, hogy bámulják az utcán/beszólogatnak, akkor rögtön a lány a hibás?

Figyelt kérdés

Olvastam itt a GyIK-en is egy olyat, hogy mondta az egyik lány, hogy alig szeret kimenni az utcára, mert állandóan megnézik őt/ utána füttyögnek/ leszólítják stb.

És ha egy ilyen lány megkérdezi mit tehetne, hogy ezt elkerülje, általában ezeket kapja: Öltözködj szolidan! Ne figyelj oda! Járkálj kevesebbet egyedül!

De! ti ezek szerint úgy gondoljátok, hogy egy lány azért hordjon bő, hosszú ruhákat ebben a melegben, mert tele van perverz gusztustalan állatokkal a város/falu? Azért ne vegyen fel csőnadrágot, rövidnacit vagy szoknyát? Azért ne húzzon soha testresimuló vagy dekoltált felsőt?

Mert mamár egyeseknek egy pamut rövidnadrág is kihívó egy sima, egyszerű felsősvel, aminek még csak kivágása sincs :/

Mondjátok, akkor mibe járjunk, főleg nyáron? Férfiruhákban? Szerintetek ez megoldás?

És igen, ez az én személyes felháborodásaimnak az egyike, mert mások szerint csakis a csaj lehet a hibás... és nem az a 40-50 körüli részeges hapsi, aki fiatal lányokra gerjed -.-"

14/L

2012. aug. 27. 22:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves #7!

Csak egy dologban tévedtél, hogy le foglak hurrogni, mert nem foglak. Amit írtál az szinte mind igaz, és teljesen úgy is van.

De azért határok vannak, tehát egy utána fütyülés, 1-2 beszólás még teljesen bele is fér a dologba, főleg ha tényleg tetszik nekik a lány.

Én ilyenkor, úgy teszek, mintha észre sem venném, de azért zavar is a dolog.

Arra viszont nem tértél ki, hogy mi van, ha nem állnak le a füttyögésnél, beszólásnál. Most saját történetet mondok el, ami nem kamu:

A bökkenő az, hogy két ilyen fajta emberrel volt alkalmam kicsit közelebbről megismerkedni, és ebben nem én döntöttem, hogy megismerem őket. Mondjuk úgy, hogy egyik barátom lakhelyének környezetében történt, hogy két hülyével többet ismerek.

Az a lényeg, hogy ez a kettő úgy vizslatott, mint akik szemmel levetkőztetnének, odaképzelik mellém magukat és a többit meg már gondolom kitaláljátok... Nagyon sokat utaltak is arra, hogy finoman szólva megdöntenének, és ezt nemcsak én vettem észre :/ És tudták, hogy mennyi vagyok.. ráadásul ez egy évvel ezelőtt volt, de még sajnos most sem záródott le végelegesen.

Tudom, hogy ez tényleg egy nagy kitérő volt, csak elmondtam a tényeket. Nem mondom, hogy minden pasi ilyen, de az elején az egyiket normálisnak tartottam, és a másikról sem gondoltam volna.

És akkor többek között erre kaptam a már jólismert mondatot: "Túl kihívó vagy!" De az nem számít, hogy két perverz barom rám ragadt... ők persze csak a kihívóságom áldozatai lehetnek.. Persze -.-"

Erre válaszoljatok? Miért mindig ezt a választ kapjuk mi, nők, ha ilyen témára kérdezünk? Nem tudom mit szólnának, ha megnéznének egy-két lányt az iskolámból, akik néha úgy néznek ki, mint akik diszkózni készülnek. És én nem ilyen vagyok, mégis azt mondják rám, hogy kihívó... nem értem :(

2012. aug. 29. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyik lehetséges ok, hogy fuzárium toxinnal fertőzött teljes kiőrlésű gabonát fogyasztottál. Ez női hormon hatású. Azok a lányok, akik ilyet fogyasztanak hamarabb jelentkeznek az érett nővé válás külső jegyei.

Ez magyarázat lehet arra, hogy miért buknak rád annyira a pasik.

A pasiknak nyugodtan mond meg, hogy még nem szeretnél szexelni. Fiatal vagy hozzá, és különben is a szüzességedet az esküvőre tartogatod, vagy 18 éves korodig, stb...

15 ill. 16 éves kor alatt bűntettnek minősül, és te jogkövető polgár vagy.

A részeg embert kérd meg, hogy menjen távolabb, mert úgy bűzlik a piától, hogy mindjárt lehányod. A feleségemnek ez hatásos volt a részeg disznók ellen.

A kirakati ruha mellett tudok jobb példát is. A híres emberek, sztárok, az állatkertben élő állatok. Hasonlóan élhetik át a szitut, amikor mustrálgatják őket. Lehet szeretni, lehet utálni. Ez van. Az emberek társas lények. Keresik a kapcsolatokat. Ezzel együtt lehet élni. Később ez a pozitív nőies kisugárzásod jól is jöhet. Ne ess pánikba miatta. Tanulj együtt élni vele.

2012. aug. 29. 23:18
 13/16 anonim válasza:

ez azért van cukorbogárkám mert egy csicska vagy aki nem tudja felfogni h jól néz ki.

-.-

2012. szept. 14. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Nemsokára felnősz és magadtól megérted:

[link]

2012. szept. 15. 12:52
 15/16 anonim válasza:
3.as valaszoló. Észnél vagy te? Teljesen nagy külömbség van a bámulás és oda pillantás között. Láttál te már nőket füttyogni férfiakra? Ma csak mentem valahova, egy egyszerű bővebb fazonú piros egybe ruha voltam, ordibáltak, és füttyögtek utánnam. :)
2021. jún. 9. 14:19
 16/16 anonim válasza:
14.valaszoló,tök mindegy hány éves, ezt nem felfogni kell, hanem a hímeknek kéne moderálniuk magukat.
2021. jún. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!