Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondta még beszélünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta még beszélünk. Akkor miért nem keres? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kicsivel több mint 3 hónapja ismertem meg a srácot. Elég csendes, nehezen oldódik fel nagyobb társaságban, az ismerkedés is nehéz számára - legalábbis én ezt tapasztaltam az elején, másfél hónapig próbálkoztam, hogy észrevegyen de semmi.. ezért fel is adtam. Újabb másfél hónap után találkoztunk valahol, ekkor történt meg a "csoda": beszélgetni kezdtünk, sőt később meg is csókolt. Amikor elváltunk azt mondta, még beszélünk. Másnap reggel majdnem 2 hétre elutazott külföldre, tehát ezalatt az idő alatt nem beszéltünk, de én mindennap azt vártam, hogy végre hazajöjjön és beszélhessünk! 5 napja van itthon de jelét sem adta (velem ellentétben) hogy beszélni szeretne...

Mit tegyek? Felejtsem el...? (Ha számít a kor, 16 éves vagyis 2 évvel fiatalabb, mint én. Eddig ugyan nagyon aggasztott a korkülönbség, mostmár nem annyira... Viszont lehet őt igen.)

Köszönöm annak aki elolvasta és tud valamilyen tanácsot adni! 18/L

2012. aug. 27. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írj rá te, én is egy elég visszahúzódó fajta vagyok, hidd el, ez kell nekünk xD. Kell a bátorítás :DDD. 19/F
2012. aug. 27. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Adom az 1. válaszát, jól esik neki, ha ráírsz (szerintem)
2012. aug. 27. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A Nem kellesz eléggé c. filmet ajánlom szeretettel. " Ha egy pasi nem keres,nem kiváncsi rád"
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz ügy.

A lényeg, hogy "le kell teperned" mindezt úgy, hogy elhitesd vele, hogy ő tepert le téged. :)

5/8 A kérdező kommentje:
#4: Ez jó!:)))) Köszi:D
2012. aug. 27. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Ez de durva. Ne kezdj ki nálad ennyivel fiatalabb fiúkkal. Szerintem.

Csak találsz a 18-20 as korosztályból is magadhoz illőt.

2012. aug. 27. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért lenne annyira durva??? Mellesleg, meg nem tehetek róla, ha tudnám irányítani az érzéseimet nem ez lenne...
2012. aug. 27. 18:16
 8/8 anonim válasza:
Szerintem is írj rá te, sok olyan fiú van, aki nem mer lépni, és kell neki a bátorítás. :) Meg igazából egyszer már lépett ő, amikor megcsókolt, lehet hogy arra vár, hogy most te jössz. :)
2012. aug. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!