Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kelendőbb az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kelendőbb az a fiú, aki nagydarab még, ha nem is jóképű, mint egy vékony, alacsony, bájos képű srác? Fiúk, ti mit tapasztaltatok? Lányok nektek melyik jön be inkább a kettő közül?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nekem ugyan nem! inkább vékony legyen, nem szeretem a nagydarabokat. magas az lehet, de ha alacsonyabb se baj végülis, mert én sem vagyok langaléta.

28/N

2012. aug. 27. 16:58
 12/17 ViaSayers válasza:
Nekem inkább a vékony-bájos, avagy cuki arcú srácok jönnek be. Én is vékony vagyok, meg nem tudom... mindig is a vékony pasik tetszettek. Ezt nem úgy értem, hogy a bordáin zongorázni lehet, szeretem, ha van a pasin legalább egy kis izom, de nálam a karcsúbb testalkat a nyerő =)
2012. okt. 11. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem önbizalom kérdése... Nekem alapból a magas fiúk jönnek be (nem a kigyúrtakra gondolok feltétlenül, hanem egyszerűen arra, hogy nálam magasabb legyen akkor is, ha magassarkút húzok), DE marhára meg tud fogni egy bármilyen kinézetű srác is, ha dől belőle a magabiztosság. Szerintem ezen múlik... legalábbis nálam.

22L

2012. dec. 26. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
mindenkinek más az izlése van aki inkább egy nádszálat választana egy daginál... ismertem ilyet nem is egyet, de ha edzel kocka has... még több esélyed lesz, de az a legjobb ha egy csajt inkább az arc érdekel :D én vékony vagyok de így is vonzok nőket szóvalm nem kell izgulnod :DDD 19f
2013. nov. 20. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
engem kicsit izgat hogy nagyobb legyen nálam... 180 cm vagyok de zavar ha egy pasi alacsonyabb nálam...de az arca a lènyeg nem a teste a testen lehet erőfeszités árán javitani de az arcán nem nagyon
2014. jan. 9. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem fontos a teste, de a kinézeti lécet nálam nem nehéz megütni: az egyetlen, ami nem tetszik, az az elhízottság. Nem baj, ha nem lehet a hasán amőbázni, de azért ne lötyögjön :)

Meg az abszolút csontvékonyak se jönnek be, de nem azért, mert nem tetszik, hanem mert én is elég izmos vagyok, szóval nem egy 50 kgs nádszálocska. Ês egy nálam kisebb srác mellett nem tudnám magam nőnek érezni. (Bár azért lehet, mert ha pl vékony karral is lazán legyőz szkanderban, akkor azzal meggyőzött, hogy mégis csak férfi ő és meg tud védeni, ha kell:).)

De ahogy a 22/l írta, a magabiztosság a legfontosabb, azzal nagyon lehet aratni.

16/l

2016. nov. 24. 22:11
 17/17 anonim válasza:
Nem tudom nekem sosem volt gondom a csajozással, 196 centis vagyok, elég vékony, de van menyasszonyom, pedig így 26 évesen van 30 centis bicepszem, de legyen mentségemre, hogy nekem olyan a genetikám, hogy a zsír eloszlik a testemen, vagy mindenhova hízok, vagy sehova se.
2018. júl. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!