Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nem udvarolnak a "férfiak" és miért a lánynak kell kezdeményezni?
És hogyan udvarolnak, ha tudják, van barátod?
Milyen udvarlási formákról van is itt szó?
Túl sok stresszel jár amit utálok és nem tudok kommunikálni.
23F
Mondjuk azt hozzátenném, hogy ha tetszik valaki próbálkozok, de azzal mit kezdjen az ember, ha már rögtön átnéznek rajta? Vagy másik... próbálkozok a csajnál, egész jól elvagyunk, sőőőt, még majdhogynem ő hív el engem... aztán mondja, hogy most nem akar semmi komolyat... Szoval lassan én is odaérek, minek az udvarlás... Ráadásul udvarlás ugye, beszélgettek, elhívod, ő ELJÖN... aztán megint és megint... aztán egyszercsak bumm jártok, csók stb... csak hát ez megint úgy van, hogy amig a 14 éves tiniribancok versenyre mennek, ki mennyi emberrel smárol egy buliban.... addig nem igazán bejövős ez az udvarlás téma.
22F
Jó kérdés, szerintem azért, mert az idők folyamán a fiúk elbátortalanodtak, mint ahogy én is... Nem merek kezdeményezni :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!