Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális lányok?

Figyelt kérdés
Tehát olyanra gondolok aki nem fekszik le minden héten mással , meg nem dugatja meg magát az esti buli után részegen 6 vadidegen emberrel.Sajnos egyre kevesebb az igazi nö ebben a mai világban és ez csak egyre rosszabb lesz úgy látom :/
2012. aug. 27. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az kell ahhoz hogy valaki normális legyen amit leírtál, akkor a csajok 99%-a normális.
2012. aug. 27. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak. :) Nem is kevesen. De ne diszkóban keresgélj, ott olyat nem találsz.
2012. aug. 27. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vannak . Nem is tudom már hány ilyen kérdést olvastam. De tapasztalatom szerint a legtöbb pasi aki "normális" lányt keres az igazából csak azt akarja hogy a ribancok csak vele legyenek azok. Egy szórakozó helyen is a ribikhez mennek oda mert ők vannak úgy öltözve. Aki rendes lányt keres az meg szórakozó helyen úgyse keresne....
2012. aug. 27. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
vannak, csak le se sz.rjátok őket. 17L
2012. aug. 27. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Am ez is igaz h sok srácnak a riherongy kurv@k mozdul rá, de még annak a kevés normális lánynak is a tahó beképzelt páwa köcsögök kellenek...
2012. aug. 27. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak! De nekem már rohadt unalmasak az ilyen kérdések.
2012. aug. 27. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak, és egyetértek, rohadtul unom már én is.
2012. aug. 27. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

itt vagyok..mégis járok bulizni és nem fekszek össze senkivel, azért járok mert ott jól érzem magam..és hagyjátok már ezt a " ne a discóba keresgélj" szöveget.

a normális lányok is élnek közösségi életet nem földönkívüliek

2012. aug. 27. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak normális lányok. Énis annak tartom magam. Még nem volt barátom de azért nem is akarok összeállni senkivel hogy csak legyen. Mivel nem volt barátom így aztán nem is fekszek össze mindenkivel. Ha lenne barátom akkor nem tudnék neki ártani szoval csak vele törődnék. Nem cigizek, ha iszok akkor se úgy hogy összehánnyak mindent mert szerintem nincs annál undorítóbb mikor egy buli után a lányok azt se tudják hol vannak. Én is szoktam buliba járni ha szórakozóhelyre megyek akkor soha nem iszok előtte mert oda azért megyek hogy táncoljak, kicsit kiengedjem a gőzt ha házibuliba mennénk akkor talán ott innék. Szerintem attól is függ hogy kik a "rendes lányok" hogy hogy nevelték őket. Én pl eddig csak néhányszor voltam úgy buliba hogy hajnali 3ig maradhattam és akkor is úgy hogy valaki (szülő!) hazavitt. Most nyár végén lesz az első olyan bulim hogy házibuli és reggelig maradhatok (remélem) csak hogy elmondhassam hogy buliztam a nyáron. Egyénként én ennek örülök hogy nem engednek csak úgy mindenhova mert így mégjobban akarok menni (ugye a tiltott gyümölcs a legédesebb) és az egész ettől különlegesebb. Azzal szoktam "nyugtatni" magam hogy akár énis járhatnék minden nap be a városba jól leiszom magam és valamikor hazavánszorgok de nem értem hogy ez miért jó 16 évesen, mert mire odakerülnek teljesen kiégne és az a legszörnyűbb hogy manapság a 14 évesek is már ezt csinálják.

16/L

2012. aug. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!