Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Béca kérdése:

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Kb. 2 és fél éve tetszik egy lány. Itt lakik ahol én kb. 50 méterre. Amikor meglátom, vagy elmegyek mellette az utcán legalább 200-al ver a szívem. Egyszer már odamentem hozzá, de azt mondta (kicsit bunkó stílusba) nem érdeklem. Ez egy kicsit megalázó volt. Egyébként elég beképzelt szerintem, ami pont nekem az ellentétem. A lényeg az, hogy nem tudom elfelejteni. Ti mit gondoltok?

2012. aug. 27. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
dugd meg mihamarabb, utána hagyd a francba
2012. aug. 27. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

"Szerelmes vagyok?"

"Kb. 2 és fél éve tetszik egy lány."

Nem vagy szerelmes.

2012. aug. 27. 12:48
 3/4 Ábelovszki Réka válasza:
100%
tedd ezt: Ha bunkó hagyd keress egy másik lányt!
2012. aug. 27. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű volt a csaj.Ráadásul nagyképű is kissé.Ha Neked pont az ellentéted,nem tudsz Vele mit kezdeni,esetleg ha nagyszájú volnál és kitartó.Viszont az nem Te vagy.Szóval hagyd.Elvégre csak tetszik,azon meg lehet segíteni,felejtéssel.
2012. aug. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!