Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a sportos testről mi a véleményetek?
Ha túlzásba viszi nem. Nekem legalábbis.
Ha már "testépítő" főleg nem!:)
De sok más csajnak sem...
8: Fiú vagy ugye? Ez kb. olyan, mint hogy a nők azt hiszik: minden pasi a hatalmas dudákra indul be. Holott sokaknak a kicsi tetszik.
Ezért sok csaj csináltatna mellnagyobbító-műtétet (így "tönkretéve" magát), mint ahogy sok pasi pumpálja fel magát testépítő alkattá (akár fehérjékkel is).
Kérdező egész jó, derékban vékonyíts, szálkásíts és szép tested lesz!
A karod nem tetszik, olyan furcsán aránytalan, és a szőrtelenség sem jön be egyáltalán.
A többi jó.
12:16
nem nyert, mert lány vagyok !:)
Fehérjétől senki sem lesz felfújva , sőt szálkásításhoz is kell fehérjebevitel!
Mellméret az egy adottság , az vagy megadatott vagy nem, ha valaki nagyobb melleket akar és teheti megcsináltatja ...szerintem jóval több csaj / nő megcsináltatná csak nem teheti meg anyagilag és jön a fikázásokkal ! Nekem erről ez a véleményem !
De azért te is azt írod szálkásítson ! Szálkásítani csak úgy tud, ha előtte tömeget növel és van mit leszálkásítani :D ördögi kör :D
Ha csak gyúrok gyúrok és tömeget növelek nekem sem tetszik, de aki áldoz rá időt és nem kevés munkát belefektet, és szépen le van szálkásítva az nekem nagyon bejön :)
A testépítők ahogy valaki írt nekem.... na ők már nekem sem az a kategória amik tetszenek, sőt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!