Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jártatok már így?
Sziasztok! Megesett már veletek, hogy egyes emberekre ránéztetekk és rögtön "megutáltátok"? Gondol itt arra, hogy egy teljesen ápolt lány megy veletek szembe és tök normálisan beszél/viselkedik, csak egyszerűen idegesítő a külseje, feje, arca? Vagy ha szóba elegyedtek egy ilyen személlyel, akkor is legszívesebben leütnétek, mert érzitek, hogy szívja el az energiátokat? Ez most, így kicsit lehet hülyén hangzik, de remélem érthető mire gondolok. Aki esetleg tudd példát írni, légyszíves tegye meg, lehet akár egy színész/színésznő is, akit idegesítőnek találtok.
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!
Ha már színész/színésznő, azonnal beugrott nekem Anna Paquin. Már akkor rém ellenszenvesnek találtam, amikor kislányként egy újság címlapjáról nézett rám (ekkor nyert Oscart, és ennek nagy hírértéke volt, mivel úgy 11-12 éves lehetett).
Nemrég pedig a hajam is égnek állt, amikor párom el kezdte nézni a True blood című sorozatot. Az első részt is alig bírtam végigülni, annyira irritáltak a pislogásai meg az ideges rángatózásai.
Mivel ügyfélszolgálaton dolgoztam sokáig, így az ismeretlen tömegből is belefutottam pár ilyen emberbe.
De hát nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!