Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik rossz tulajdonságom miatt nem kellek nektek?
Figyelt kérdés
Már tényleg nem értem miért nem jön össze semmi... ha tárgyilagosan nézem a dolgokat akkor elvileg minden esélyem megvan rá de még is elkerülnek. Sportolok kis korom óta, 2-3 éve már csak hobbiból. Helyesnek mondanak (bár ezek a lányok se akartak járni velem) és erős gimibe járok (úgy gondolom eszem is van :D)... de valamiért nem vagyok szimpatikus... ja és nem egyszer volt, hogy szabályosan megutáltak pedig semmi rosszat nem tettem :D
tehát lányok ti mit nem kedveltek egy srácban, ha van olyan ismerősötök, azt miért nem kedvelitek, stb.?
17/F
2012. aug. 27. 00:18
11/12 anonim válasza:
hát az lehet, hogy észreveszik, mert egyből túl komoly vagy... csak add önmagad és legyél laza, a többi majd úgyis alakul :)
12/12 A kérdező kommentje:
De nem játszom magam, én alapból komoly vagyok :D AZT VISZONT tényleg nem hülyeség, hogy fiatalabb lányok is vannak... eddig szinte csak korombeliekkel voltam, de volt már idősebb is (csak kár, hogy hamar vége lett ezeknek)
2012. aug. 27. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!