Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk most komolyan, miért húzzátok a lányok agyát (tisztában vagytok vele, hogy tetszetek a másiknak)?! Értelmes válaszokat légyszíves! 18l
Nem hiszem, hogy lehetne általánosítani de mindkét verzióban előfordul az ilyen. De miért csinálják?
Én ha tudom, hogy a másik komolyan érdeklődik irántam, akkor eszembe sem jut viccelni és hülyíteni. De amikor tudom, hogy csak egy csaj kellene valamire ugye... akkor gond nélkül "húzom az agyukat" és tudják azt is, hogy nem komolyból de attól élvezik a dolgot persze.
De itt az a kérdés ha tudják mit érez a másik, akkor miért jó álltatni miközben nem akarnak semmit? Aki szokott ilyet csinálni, az meg tudja magyarázni a miértjét?
Aranyoskáim, vagyis csak az az egy, aki bonyolultnak tart minket, férfiakat: elárulom, mi rohadtul egyszerűek vagyunk. Amit teszünk, vagy mondunk, az azt is jelenti. Nincs 56000 másik jelentése, mint nálatok... :)
Talán ezért vagyunk olyan bonyolultak számotokra, mert egyszerűek vagyunk, mint a faék, és nehéz hozzászoknotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!