Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk most komolyan, miért húzzátok a lányok agyát (tisztában vagytok vele, hogy tetszetek a másiknak)?! Értelmes válaszokat légyszíves! 18l
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 22:44
11/22 anonim válasza:
úgy bírom az ilyen kérdéseket ahol a 2 faj egymásnak esik, és mindenki a másikat hibáztatja!! XD
12/22 anonim válasza:
Hát nem is mindenkire értettem! Am meg igen titokzatosak vagytok, sosem lehet rajtatok elmenni csak traktorral... nem hiába van egy csomó olyan könyv h hogyan kell a férfiakkal bánni, mert egyszerűen a nők nem jönnek rá hogyan kell titeket kezelni, mert nektek kb semmi nem jó csak, amit ti a fejetekbe vesztek!!! Mindig mindenben a nő a hibás, persze a szakítás pillanatában is, mikor ti rontottatok el mindent!
13/22 anonim válasza:
Itt most nem hibáztatja senki a másikat, csupán arra világítanak rá néhányan, hogy nem csak a férfiaknál illetve nem csak a nőknél van jelen ez a rossz szokás. Egyébként nem két faj, hanem két nem. :P Nem mindegy.
14/22 A kérdező kommentje:
A kérdés azért ötlött fel bennem,mert megint úgy vettem észre,hogy hülyére vesznek, pontosabban nem tudom mi játszódhat le ilyenkor a fiú agyában. Az hogy tetszik nekem, 100%,hogy tudja,egyrészt biztos forrásból,másrészt a tudatára adtam(nem mondtam el,másként jött rá)
2012. aug. 26. 23:02
15/22 anonim válasza:
ebben az esetben viszont hülyére vettek és nem jössz be neki..
16/22 anonim válasza:
Szerintem az van amit korábban is írtam. Élvezi, hogy bejössz neki. Talán még el is vállalna egy két menetre (bocs a fogalmazás miatt), de barátnőnek nem kellenél neki.
17/22 anonim válasza:
"nem csak a férfiaknál illetve nem csak a nőknél van jelen ez a rossz szokás."- Kiknél még?:O Hány emberi nem van, amiről mi nem tudunk???? :O :O
18/22 anonim válasza:
Egyébként mit csinál, mivel húzza az agyadat?
19/22 A kérdező kommentje:
Folyton a képeim alá kommentel,és keres, mégsem jutunk előrébb,pedig tudja,hogy érdekel engem. Nem ad egyértelmű jelet,hogy akkor most akar-e valamit....
2012. aug. 26. 23:16
20/22 anonim válasza:
javasolhatok 1 választ a kommentjeire h "kicsaljuk a bokorból a hernyót" ? ;)
csak 1 híres költőt idéztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!