Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van? (kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés
Miért van ilyen önbizalomhiányom? Sokan mondják hogy nagyon szép arcom van de én nem hiszek nekik.Régebben érdeklődtek már pasik utánam és iszonyat helyesek is voltak :D de bennem van egy hülye gátlás amit nem tudok levetkőzni. Próbálom az önbizalom hiányom kompenzálni a ruhatárammal mert imádom a divatot de ez is csak addig tart amíg hazahozom és egyszer felveszem a ruhát.Aztán utána újból...Most lefogytam 10 kilót 56 vagyok.Azt hittem ez jót tesz az önbizalmamnak de nem. Jövő nyáron az orrom plasztikáztatom,és a fogaim hozom rendbe. Ettől vajon lesz önbizalmam? Vagy mit tegyek?
2012. aug. 26. 17:18
 1/8 A kérdező kommentje:
anyu is ugyanilyen volt állítólag de Ő gyönyörű volt.Szép szőke haj tengerkék szemek,olyan tipikus szépség.De én nem :(
2012. aug. 26. 17:22
 2/8 ASOT ***** válasza:

a, mert vagy képtelen vagy elfogadni magad

b, mert még nem volt soha párod pasid.

c, mert tényleg nem nézel ki túl jól, vagy a megjelenéseddel van a gond.

d, túl fiatal vagy még

Szóval,"Régebben érdeklődtek már pasik utánam és iszonyat helyesek is voltak" ezek szerint volt már kapcsolatod vagy még semmi sem volt soha??

a külsődről annyit, hogy nem tuti h műteni kell, dehát kép nélkül a külsődre nehéz választ adni.

az 56 kg az már jó lenne a 66 valóban már nem a karcsúak közé tartozik. az 56 már inkább de kérdés a magasságod is.

kép híján nehéz.

2012. aug. 26. 17:24
 3/8 A kérdező kommentje:

165 centi vagyok.

és 16 múltam.Lehet hogy a kamaszkor?

küldenék képet de félek visszaélnek vele...

2012. aug. 26. 17:28
 4/8 ASOT ***** válasza:
háát ne is küldj mert lehet maga vagyok a sátán...
2012. aug. 26. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:

persze ASOT...:)

nekem viszont küldhetsz én egy angyal vagyok...

2012. aug. 26. 17:58
 6/8 ASOT ***** válasza:
küldhetsz nyugodtan képet, kegyetlenül őszinte leszek amúgy is a húgom lehetnél, de ha nem akarsz nem muszáj.
2012. aug. 26. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy hozatod rendbe a fogaidat?

Amúgy én is egy cipőben járok veled,képtelen vagyokelfogadni magam. Tökéletességre törekszem és a hiúságom határtalan... 17/L

2012. aug. 26. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:

egy fogorvos rendbehozza neki ha nagyon gát akkor max drága lesz....

amugy mi a gond a fogaiddal? csálék? vagy sárgák vagy feketék?

2012. aug. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!