Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves vagyok és még nem csókolóztam. Az osztályomból majdnem mindenki csókolózott csak én nem. Szerintetek ez nem normális? Attól félek, hogy lemaradok.

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
De ez LOL, jövő héten a 11 évesek kezdik ugyanezt, aztán a 10 évesek jönnek ugyanilyen kérdésekkel, mi lesz itt 5 (öt) év múlva ?
2009. júl. 25. 21:24
 12/21 anonim ***** válasza:

Én 65 éves vagyok és még nem csókolóztam!

áá nem csak hülyülök 17 éves vagyok és még nem csokoloztam,várom a igazit!

2009. júl. 26. 01:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én már is lemaradtam vmiről,mert várom az igazit?14/L vagyok és sose csókolóztam:D

Am nem hiszem,hogy ők smároltak már,ha meg igen akkor is mi van?Majd 1hónap múlva jönnek azok a kérdések,hogy "miért fáj a barátnőmnek ha megujjazom?"3hónap múlva meg ezek:"Lefeküdtem a pasimmal,használtunk óvszert.Lehetek terhes?(jobbik esetben,rosszabbik esetben nem is védekeznek.)

Na ide akarsz tartozni,vagy a normálisokhoz,akik nem smárolnak fűvel-fával,és nem szexelnek 14évesen?

Nem gáz!

2009. júl. 26. 09:12
 14/21 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket! nagyon jól estek =] és lehet igazatok van! még ráérek!
2009. júl. 26. 22:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

csakazértis..

17 éves vagyok és énse csókolóztam még.

kajak klubbot kéne nyitni xD

2009. júl. 28. 02:18
 16/21 anonim válasza:
én 12 éves vok és nálunk kb 2 lány csókolozott már, abból is az egyik valószínűleg hazudik. én sem csoklóztam, de nem is izgat,persze,már nagyon várom de nem teszek meg mindent azért hogy elmondhassam hogy én már csokolóztam...
2010. máj. 11. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:
En 12 eves vagyok es mar csokoloztam a mi osztalyunkbol 3 lany van aki mar smarolt a tobbinek fogalma sincs rolla h mi az...de nm roszbol de en amikor meg tudtam h az a ket lany mar probalta en is azon torekettem h meg tegyem aztan sikerult is...ez most szeptemberbe tortent:d
2010. dec. 27. 21:37
 18/21 gaxal válasza:
Szia én 13vok (fiu)és én nem is akarok csókolózni 2 en is bepróbálkoztak de én várok a nyagy Ő re de most 4éve a gördeszka és a cipőm a szerelmem
2011. jún. 29. 22:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Igazából nem biztos hogy mind kamuzik.

Én is 12 évesen csókolóztam először osztályomban elsők közt vagyok.. Igazából nem gondolom hogy hamar volt. Én szép emléknek tartom, bár még vártam volna vele szívem szerint, de a fiú csak lazán lesmárolt, és olyan jó volt, mit tehettem volna mást folytattuk. ;)

2012. aug. 8. 00:36
 20/21 anonim válasza:

ne sijesd el!

sajnos én egy példa vagyok. Volt szerencsém értelmetlen csókban, és nem maradt meg semmi, semmi olyan amit egy normális első csók utáán lehet.

2012. okt. 28. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!