Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyire vagytok szégyellősek ilyen téren?

Figyelt kérdés
Nálatok a családban mennyire normális az, hogy pl boxerben vagy meztelenül látnak a többiek, vagy hogy reggel ha kimész a szobádból, de áll a farkad (mert hát elég sokszor előfordul reggelente), akkor mennyire vagy szégyellős, hogy mások a családból látják ezt? Esetleg haverok előtt így haverok előtt is álló farok mennyire gáz nektek? Esetleg ha fürdés közben látnak meztelenül, az mennyire gáz?

2012. aug. 26. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Alapba nem vagyok szégyenlős, itthon ha vki meglát boxerbe, egyáltalán nem zavar, de ha áll, akkor igen, ezért szoktam úgy intézni, hogy ne lássanak :) Általában mikor én kelek, akkor szülők még alszanak, mert éjjel indulok melózni, tehát akkor nincs gond. Amikor szabadnapos vagyok, akkor meg későn kelek, akkor ők már nincsenek itthon.

Sokszor alszok haverokkal (edzések), akkor nem annyira izgat, ha meglátnak, mert nekik is van, ők is szoktak úgy felkelni.. Átöltözés, és zuhanyzás se problémás, persze nem kardozunk azért dákóval :D

29F

2012. aug. 30. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!