Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendörségen a bejelentést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendörségen a bejelentést felvevő csajok mennyire megértőek (ugyanis történt egy kis baj, csak a párom fél elmondani mert kellemetlen dolog)?

Figyelt kérdés
Tegnap belénnkötött 1 részeg csávó az utcán én el tudtam szaladni és mivel barátom meg akart védeni h el tudjak szaladni (ami sikerült is), közbe őt golyón rugták meg még kapott párat (nem vészesek). Szval én mondtam neki h menjünk el a rendörségre feljelentést tenni, erre ő mondta h nem akar mert h elég hülyén hangzana h tökönrugták ha ott kellene mondania a csajoknak.. szerinte kiröhögnék :(
2012. aug. 26. 14:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első lépés mindenképpen az orvosi látlelet.

Utána két lehetőség van:

1. Ha 8 napon túl gyógyuló, neadjisten maradandó sérülés, akkor a rendőrség, mert ez már komoly ügy. Annak a kis g*cinek legalábbis biztosan, van rá esély, hogy letöltendőt kap.

2. Ha NEM 8 napon túl gyógyuló, akkor rendőrséget lesz*rni, mert úgysem foglalkoznak vele.

Ebben az esetben pl. csinálhatja azt valaki, hogy összeszedni pár havert, elkapni a csávót valami sötét helyen, h. ne ismerjen fel senkit, aztán jól megverni. De csak okosan, ne legyenek komoly sérülések, csak qrvára fájjon neki. Pl. gumibottal vagy hasonló eszközzel has, comb, fenék, vádli ütlegelése tökéletes, csak néhány lila folt marad, pár nap alatt eltűnik, viszont eléggé tud fájni. Persze én ellenzem az önbíráskodást, ezt csak egy filmben láttam :D

2012. nov. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!