Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányokat kedvelő fiúk?
Figyelt kérdés
Zavar titeket, ha a duci barátnőtöknek kint van a csípőcsontja? Úgy értem, hogy nem pár kiló felesleggel rendelkező lányoknál, hanem 10-15 kilóval...? :o Vagy épphogy szeretitek valamilyen okból? Bocsi, ha kicsit értelmetlenül tettem fel a kérdést:/ de köszi a normális válaszokat!2012. aug. 26. 14:15
11/22 anonim válasza:
Mégis hány kiló plusz van rajtad? 10-15? Az általad ideálisnak tartottól, vagy az egészségesnek tartott ideálistól?
Akinek kint van a csípőcsontja, annak nem csak bizonyos kifacsart pózokban van kint.
Ha neked tekergőznöd kell, akkor NINCS kint a csontod.
12/22 anonim válasza:
Nyilván nem huszonhatszorosan nyakatekert testhelyzetekre céloztam, az valóban vesztene az érvényéből. 160 centihez nyomok 60at a mérlegen egyébként, ami talán nem 15 kilós többletet jelent, de 5-10 kilósat biztosan.
13/22 A kérdező kommentje:
170cm, 75 kg
2012. aug. 26. 14:52
15/22 anonim válasza:
Én imádom a duci lányokat, de nálam a duci pont azért duci, mert nem lógnak ki a csontjai.. Nameg 170/75 hol duci?... Pláne ha kint a medencéd..
16/22 anonim válasza:
Erről beszélek!
160-hoz 60 még bőven a normál kategória (és a kérdező is még a normálba tartományba tartozik).
A duci nem itt kezdődik (hanem egészségügyileg e felett egy két kilóval - na onnan számítsd a 10-15 kilót!)!
Az persze lehet, hogy kevesebb jobban állna, de amíg a csípőcsontja kint van valakinek, nem duci.
17/22 anonim válasza:
Ha egy lánynak kilátszik a csípőcsontja, akkor inkább sovány!!!!
18/22 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy normál, igencsak combos-pocakos alakot biztosít.:D De annak csak örülni tudok, ha valaki így gondolja.
19/22 anonim válasza:
Atya ég! Olvasom a válaszokat, és a körvonalazódó problémát... Lényeg: nem hinném, hogy duci vagy, esetleg nem "modell". A másik oldal: igenis vannak srácok, akiknek mindegy, hogy valaki mennyire duci (persze határokon belül). Annyi más érték van még amire odafigyelnek! (egy 23 éves igencsak duci, életvidám lány)
20/22 István1990 válasza:
Én nekem kizárólag a duci lányok jönnek be ! Na erre varjatok gombot !
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!