Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves évfordulóra jó ha csinálok valami kaját estére?
Vacsorát szeretnék a barátnőmnek..
Igaz,nem vagyok valami sztár szakács,de a halakat jól megtudom csinálni..Vérbeli horgász vagyok:)
Szóval valami halas dologban gondolkozok..
Az jó nem? A barátnőm szeretni a halat.
Valami innivalót is kell szereznem? gondolom a sör az nem valami jó:) Mi illik a halhoz? Bor? Vagy nem alkohol?
Lehet,hogy rossz kategóriába tettem.
20/F
Most éhesebb lettem, köszönöm.
Csinálj valami finomat és kényeztesd este is! Vagy előtte még vidd el valahova, legyen szép évforduló
VAGY menjetek el bulizni és hányjatok egymásra:O
Ja,jó ötlet.
De maradok ennél,köszi
Jó lehet,hogy te okádással ünnepelsz.
ha szilveszter lenne megérteném..De nem így szeretnék most emlékezni,hogy szétokádjuk a házat
Hát a hármasnak gratulálok a kultúrált megnyilvánulásához.
Nekem is főzőtt a barátom a szülinapomra.
Roston sült csirkefalatkák voltak. Krumlipürét ilyen tortahab kinyomón nyomott a forró olajba és ropogósra sütötte. Azzal kőrberakta a tányér szélét és középre tette a csirkefalatokat és azt leöntötte meggyszósszal. Olyan gyönyörű vot, és nagyon finom is.
Szekszárdi Rozé bor volt valamilyen jó pincészetből, és az üvegen az állt, hogy " Kiscicám isten éltessen huszadik születésnapod alkalmával.
Hát olyan édes volt, ahogy felszolgálta.
Rajta! Te is szerezz egy szép napot a párodnak!
Ha hal, akkor vedd figyelembe, a barátnőd milyen ételeket szeret, pl. a halászlevet nem mindenki szereti...
De mondjuk egy citromos csukával, vagy rácponttyal nehéz mellélőni, de a rántott hal is bejöhet.
Inni... részemről a hal mellé valami fehér bort adnék, pl. Tokaji Furmint, vagy valamilyen muskotályos gyöngyözőbort. Az alkalomhoz is megfelel, de persze, csak ha szokott alkalmanként borozni a barátnőd.
És ne feledkezz meg valamilyen könnyű desszertről sem!
Bográcsba csinálok halászlevet ez lesz a főétel ..előétel meg sült hal..
Ez ilyen halas nap lesz!!
Desszert az meg ki is ment a fejemből..Szerintem azt majd veszek!:)
Köszönöm mindekinek
tudom,hogy csak vicceltél az okádással:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!