Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két embert szeretek?
Az egyik exbarát, aki után mai napig sóvárgok, pedig 3 éve lett vége az én hibámból. Nagyon sokat.. túl sokat gondolok rá, az emlékétől még mindig sírni tudok.. Sokak szerint már a rögeszmémmé vált. Az 1. szerelmem volt. Se előtte se utána nem éreztem ahhoz az érzéshez foghatót. Vele voltam először és utoljára boldog.
A másik a jelenlegi barát, akivel "hivatalosan" sosem jártunk, mert az első függvényében nem éreztem volna tisztességesnek. Milyen az, ha más után csorgatom a nyálam, közben meg vele vagyok? Nem akartam tőle elvenni a boldogság lehetőségét, se az esélyt, hogy esetleg olyat találjon, aki viszontszereti. Ő mindezek ellenére velem maradt, és bár nem hivatalosan, de egy pár voltunk. Aztán egy hete szépen összebalhéztunk, és azóta megőrjít a hiánya. Gyűlölöm, hogy nincs mellettem, hogy nem ölel meg, hogy nem becézget, hogy nem hozzábújva alszom el. 2 napja bulizik, engem meg b*sz az ideg, hogy esetleg talál magának egy másik lányt.. Elborzaszt a gondolat, hogy örökre vége köztünk. (van, aki szerint a megszokás köt hozzá.) De mikor eljutok arra a pontra, hogy igen, szükségem van rá, akkor eszembe jut az 1. srác, és kész a káosz.
Az egyikőjük vad, a másikuk gyengéd. Az egyikőjük független és szenvedélyes, a másikuk érzékeny és megértő..
Két teljesen különböző karakter. És igazából úgy érzem mindkettőre szükségem lenne. Mert kiegészítik egymást.
Ilyenkor mi a teendő?
Na, valami értelmet megcsillantottál, szóval érdemesnek látom folytatni az eszmecserét:
"Az egy dolog hogy képesek akár heteken át nem szexelni mert annyira válogatósak de valójában nagyon odáig vannak a hímvesszőért,csak ők nem mutatják ki."
1. Heteken át? Inkább nem írom le, hogy én mióta nem szexeltem.:D
2. Azt tudd, hogy a nők szexuális vágya nem egyenletes. Sokkal ingadozóbb, mint a férfiaké. Nagyon nagy mértékben függ a menstruációs ciklustól is (legtöbb nőnek peteéréskor és/vagy menstruáció előtti héten a legmagasabb a libidójuk), és a pszichés állapotuk is jobban kihat erre, mint a férfiaknak.
Szóval lehetnek időszakok, amikor egy adott nő legszívesebben napi többször csinálná, de lehetnek hosszabb olyan periódusok, hogy szinte egyáltalán nincs kedvük.
És akkor még ki sem tértem az érzelmi részre, meg, hogy van-e párkapcsolat...stb, csupán a természetes libidóra tértem ki. Nagyon összetett kérdés ez a "ki meddig bírja szex nélkül" dolog.
"Ha egy csaj odamegy bármelyik pasihoz és felajánlkozna nekik azok többnyire igent mondanának.Viszont ha egy pasi menne oda a csajokhoz ezzel a céllal akkor mindegyik nemet mondana,legalábbis a 95%-uk biztosan.Ezt én nem is értem mivel nem vagyok nő,pedig ők is szeretik csak nagyon jól elrejtik."
Ennek pont az az oka, amit már mondtam. Teljesen máshogy indul be a felizgulás folyamata is a nőknél. Őket inkább szituációkkal lehet felizgatni. Pl., ha érezteted, hogy megőrülsz érte, húzod az agyát, és közben simogatod itt-ott, puszilgatod a nyakát...stb, valamint hagysz időt ellazulni. Egy nőt általában nem lehet úgy rávenni a szexre, hogy "gyere már dugni", meg kell teremteni hozzá a hangulatot. A férfiak szinte mindig hangulatban vannak, ha pedig nem, akkor is nagyon gyorsan rá lehet őket venni. Ez nem azért van, mert bármiben is rosszabbak lennének, hanem egyszerűen biológiai okokból így van kitalálva. Ők könnyebben tudnak szexuális tárgyként tekinteni a másikra, és szexelni puszta szükségletből, valamint vizuálisabbak is, elég egy bármire elszánt, szép, pucér (vagy alulöltözött) csaj, és voilá.:D
"Sőt én még azt is kimerem nyilatkozni hogy még a pasiknál is szexmániásabbak,az már más kérdés ha rossz a partner és ezért nem kívánják vele a szexet "
Szerintem ha van egy szerelmen alapuló párkapcsolat, akkor nem baj, ha a nő szexmániás. Sőt. Az a legjobb, ha mindkét fél egymásra van kattanva egyformán.:) Így egészséges.
"Te is leírtál engemet mindenféle ismertség nélkül"
Én inkább a válaszod írtam le, mert téged nem ismerlek. A válaszod alapján volt egy benyomásom, és azt írtam le. Tisztában vagyok, hogy ez akár téves is lehet.
"Hány olyan kérdés volt már hogy a csajok panaszkodtak a hapsikról,én meg elmondtam a "jó" véleményemet róluk.Érdekes módon egyik srác se támadott le,de ha nőkről van szó jópáran nekem esnek vajon miért? :D"
Én azért, mert nagyon unom már azt a szöveget, hogy a nőknek csak a pénz számít meg a külső, meg a nagy farok, amúgy érzéketlenek. Én is a női nem tagja vagyok, de soha nem voltam ilyen, és a barátnőim sem ilyenek, talán a tágabb ismerősi körömben van elszórva 1-2 ilyen lány.
"Szerintem ez a való világ,ezt látom magam körül,mindenhol,annyi érdekkapcsolat van ahol nem a szeretet a lényeg hanem más felesleges dolgok."
Szerintem is sok a felszínes kapcsolat, de azért vagyunk még jó páran, akik nem így működünk.:)
"Szomorú hogy pont engem néznek le az emberek (aki szerint a szeretet az fontosabb egy párkapcsolatban mint a szex)"
Na ezen a mondaton időzzünk el kicsit. Miért kell különválasztani? Ha szenvedélyesen, szívből, önzetlenül szeretsz valakit, és erre alapozod a kapcsolatodat, akkor törvényszerű, hogy ott van az iszonyú szexuális vágy is, vagyis egyszerre valósul meg a szeretet és a szex. Sőt, tulajdonképpen szex a szerelem kifejezésére való szerintem. A legváltozatosabb, legszebb, legélvezetesebb módja ennek. Csak ezt sokan már elfelejtik, mert nagyon sokan másra használják (baráti szex, egyéjszakás kufirc, prosti...stb.).
Véleményem szerint nem fontossági sorrendet kell felállítani a szeretet és a szex között, hanem, hogy egyszerre legyen a kettő, egymás következményeként. Ennyi.:)
Köszönöm ezt a felvilágosító órát a nőkről kedvem is támadt átoperáltatni magamat nővé :D
"Én inkább a válaszod írtam le, mert téged nem ismerlek. A válaszod alapján volt egy benyomásom, és azt írtam le. Tisztában vagyok, hogy ez akár téves is lehet."
Értelmetlen/gyerekes/láma kérdésekre nem tudok normális válaszokat adni.Nem vagyok troll,normális kérdésekre normálisan válaszolok és próbálok segíteni de ilyenekre nem tudok másként reagálni
Én szétválasztom a szeretetet és a szexet mert szerintem ne azért jöjjenek már össze mert jók az ágyban hanem azért mert szeretik egymást.Ennyi erővel mehetnének prostihoz is.Ezért úgy gondolom hogy a szeretet az fontosabb mint a szex annak ellenére hogy szexmániás vagyok :D
De sokan sajnos a szexet tartják a legfontosabbnak,ez főleg férfiakra jellemzőbb
Hidd el a férfiak többsége csak a szex miatt vannak együtt a párjukkal(Sok nő meg más érdekekből).Ha nem élveznénk a szexet akkor sokkal kevesebb párkapcsolat lenne és talán még fele annyian se lennénk a Földön.Ebben az esetben akik együtt lennének na azokról nyugodtan elmondhatnánk hogy tényleg szeretik egymást,de így többnyire csak felszínes kapcsolatokat látunk.Érdekes dolog az is hogy sokan nem azokkal élik le az életüket akikkel szeretnék bizonyos okok miatt
Persze ez nem azt jelenti hogy a szex nem fontos egy kapcsolatban,kell az nem is kevés :D De ne ezen alapuljon egy kapcsolat
"Köszönöm ezt a felvilágosító órát a nőkről kedvem is támadt átoperáltatni magamat nővé :D"
:DDDDDDD De jó csaj legyél aztán!
"Értelmetlen/gyerekes/láma kérdésekre nem tudok normális válaszokat adni.Nem vagyok troll,normális kérdésekre normálisan válaszolok és próbálok segíteni de ilyenekre nem tudok másként reagálni "
Mi a problémád ezzel a kérdéssel? Teljesen értelmes kérdés, és én értem a kérdező érzelmi dilemmáját, és szerintem neki ez az egész nem (csak) a szexről szól. Egyszerűen volt egy nagy, igazi, lehengerlő szerelme, ami még mindig benne él, emellett megtapasztalta a kicsit földhözragadtabb, ragaszkodáson alapuló szeretetet. Ez okozza a dilemmáját, és nekem az a véleményem, hogy igaziból az első fiú az, akit igazán szeret, az "A" szerelem. Nem tudom miért ne lenne ez értelmes kérdés.
"Én szétválasztom a szeretetet és a szexet mert szerintem ne azért jöjjenek már össze mert jók az ágyban hanem azért mert szeretik egymást."
Szerintem meg egyik sem. Én azért jövök össze valakivel, mert szeretem, és ha szeretem, akkor kívánom nagy szenvedéllyel, és ha kívánom, akkor jó vele az ágyban, így még jobban és jobban kívánom. Akkor van igazán értelme a szexnek, ha szereti az ember azt, akivel csinálja. Nekem legalábbis csak az számít igazi szexnek, máshogy nem is csinálnám.
Nincs igazi, reális, élettel teli szerelem szexuális vágy nélkül.
"Ha nem élveznénk a szexet akkor sokkal kevesebb párkapcsolat lenne és talán még fele annyian se lennénk a Földön.Ebben az esetben akik együtt lennének na azokról nyugodtan elmondhatnánk hogy tényleg szeretik egymást"
Ha valakit szexuális bizsergést mellőzve szeretsz, az nem szerelem.
Még egyszer összefoglalom: Nálam a kapcsolat lényege a szerelem, a szex pedig a szerelemre alapul, azt fejezi ki, tehát a két dolog elválaszthatatlanul része egymásnak.
"Mi a problémád ezzel a kérdéssel?"
Az hogy ezt a problémát még egy 13 éves gyerek is megtudná oldani.Minek tőlünk kér tanácsot amikor úgyis az érzéseire fog hagyatkozni.Most tényleg mi döntsük el hogy mit tegyen?Ennyire nem képes hogy saját maga döntse el mit kezdjen az életével?
"bár nem hivatalosan, de egy pár voltunk"(idézet a kérdezőtől)
Már ez is zavaros,miért nem lehet kimondani nyíltan hogy alkalmi kapcsolatban éltek vagy szexpartnerek voltak?
Ha annyira aggódik a srác miatt akkor nem itt kéne vesztegetnie az idejét hanem fel kéne hívnia a srácot amíg nem késő(bár szerintem már késő de mindegy :D)
Az ilyen problámákat saját magának kéne megoldania nem pedig itt kérni tanácsot,teljesen felesleges,azért ennyire döntésképtelenek ne legyünk már
"Én azért jövök össze valakivel, mert szeretem,"
Na tehát neked is az első a szeretet nem?Azonban szeretet nélkül is lehet kívánni valakit.Azt ne mondd hogy például George Clooney-t nem kívánod :P (Nem vagyok meleg de szerintem jó pasi :D)Vagy ott van Antonio Banderas :D Az viszont igaz hogy a szeretet,szerelem,szex szoros összefüggésben vannak egymással de azzal megint nem értek egyet hogy a szerelemhez kell szexuális bizsergés
Azért leszel szerelmes valakibe mert szereted a belső értékei miatt vagy nem? :D És mi van ha elmúlik a szerelem?Akkor már nem is kívánják egymást az emberek?Attól még lehet kívánni szerintem és nem feltétlen kell szerelem a jó szexhez
"Az hogy ezt a problémát... "
Ezt mindenre rá lehet fogni, akkor értelmetlen az oldal létezése
"...miért nem lehet kimondani nyíltan hogy alkalmi kapcsolatban éltek..."
Ez nem csak ezeket jelentheti. Egy havercsajom úgy élt 1 évig komoly kapcsolatban, hogy a legszűkebb családi kört kivéve a világon senki nem tudott róla. Aztán lelepleződtek, és tudod mi történt? Semmi :D Azóta is ugyanúgy élnek tovább boldogan.
Fúúú, megint reagálnom kell.:DDD
Szóval...
"Ennyire nem képes hogy saját maga döntse el mit kezdjen az életével? "
Pont arra való az oldal, hogy megbeszéljük egymással a problémákat, és kérhessünk egymástól tanácsot, vagy legalább kikérhessünk totál anonim módon független véleményt az adott szituról. Persze, hogy ő dönt végül, csak gondolom kíváncsi volt, hogy mások hogy látják a helyzetet elfogulatlan szemmel.
"Már ez is zavaros,miért nem lehet kimondani nyíltan hogy alkalmi kapcsolatban éltek vagy szexpartnerek voltak? "
Nekem nem ez jött le. Inkább az jött le, hogy az első srácot szereti szívből, belé szerelmes, a másodikat meg más módon szerette meg. Érezte, hogy nem helyénvaló, hogy ha összejön vele, mivel még mindig ott van a szívében a másik srác. Gondolom nem véletlen, hogy vele nincsenek már együtt, ezért elhatározta, hogy megpróbál fejeteni, de nem ment, és ez szült egy olyan érdekes szitut, hogy együtt is van a másik sráccal, meg nem is, összezavarodtak az érzései, és emiatt lett a kérdés feltevéséhez vezető dilemma (javíts ki, kedves kérdező, ha rosszul látom :) ). Nem úgy látom, hogy valami színvonaltalan, 13 éves szintű kérdés lenne, vagy a "f*szhiányról" szólna.
"Na tehát neked is az első a szeretet nem?"
Nem. Az első a szimpátia, meg az, hogy a pillantásával, és a kisugárzásával meg tud-e fogni az illető. A szeretetet és a szerelmet pedig ne keverjük össze. Szeretetet barátok iránt érzek, szerelmet pedig egyetlen adott férfi iránt. Nekem már az elején elkülönül a kettő, szóval általában nem barátságból lesz nálam párkapcsolat.
"Azonban szeretet nélkül is lehet kívánni valakit.Azt ne mondd hogy például George Clooney-t nem kívánod :P (Nem vagyok meleg de szerintem jó pasi :D)Vagy ott van Antonio Banderas :D "
Nem.:D Megint előjön, hogy te férfiból vagy, én meg nőből. Nálam egyszerűen nem így működik. Persze, megnézem a jó pasikat filmekben, vagy plakátokon (...stb.), de egyáltalán nem érzek olyankor szexuális vágyat, csak amolyan "eye candy"-k nekem, bár ez attól is függ, hogy mennyire jön át a kisugárzása az adott pasinak.:D Úgy igazán megkívánni valakit akkor tudok, ha már legalább egyszer éreztem egy méteres körzetemben, mert a kisugárzás akkor jön át IGAZÁN. Persze vannak dolgok, amit beindítják a fantáziát az emberben, de az még nem olyan.
A férfiaknál megint csak azt tudom mondani, hogy máshogy megy ez, mert a szexuális inger náluk legnagyobb részt vizualitásra alapszik, tehát izgató tud lenni egy meztelen nő képe, vagy filmben lévő alulöltözött/pucér szép nő.
George Clooney még a legkisebb mértékben sem tetszik. Banderas fiatal korában "nem rossz" kategória.
"Azért leszel szerelmes valakibe mert szereted a belső értékei miatt vagy nem? :D"
Nem. Nem tulajdonságokba szeretek bele, hanem egy teljes egészbe. Sem egy jó külső, sem pedig egy ragyogó belső nem elég. Sőt, még ha meg is van mindkettő, akkor sem biztos, hogy beleszeretek az illetőbe. Nem lehet ezt ilyen tárgyilagosan elmagyarázni. A külső ÉS a belső az csak az első rosta. Hogy a vonzó egyének közül kibe szeretek bele, azt nem tudom irányítani. Egyszerűen valaki olyan hatással van rám, hogy remegős lesz a lábam, és felgyorsul a szívem, ha meglátom, és amikor hozzám ér, akkor olyan, mintha a másik felem lenne, mintha az lenne az lenne az élet természetes rendje, hogy mi egymáshoz érünk, aztán...stb, meg persze a lelki kötelék, és, hogy szinte szavak nélkül is értjük egymást.
"És mi van ha elmúlik a szerelem?Akkor már nem is kívánják egymást az emberek?"
Ha egy hosszú kapcsolatot/házasságot veszünk példának, akkor persze múlik a szerelem. De más olyannal szexelni, akibe az elején nagyon szerelmes voltál, mint egy olyannal, akibe soha. Ha a társad tényleg az igazi, akkor akár a hosszú együtt töltött, már érzelmileg lecsillapodott évek során is előfordul az, hogy néha újraéled a kezdeti láng, és akkor megint szenvedélyből megy a szex. Tehát időszakosan van több szex, a nyugis időszakban pedig már rutinszerűen, higgadtan, nem olyan ruhatletépősen. Nagyon sok embertől hallottam már ezt a dolgot. :) Az igazi szerelem átalakul feltétlen szeretetté és kötődéssé, a szenvedély pedig újraéled néha, és akkor megint lehet szerelemnek nevezni. Akivel ez van, és így leéled vele az életed, az tényleg életed párja.:)
"Attól még lehet kívánni szerintem és nem feltétlen kell szerelem a jó szexhez"
Egyénfüggő. Férfiaknál gyakoribb ez, de vannak olyan nők is, akikre ez igaz. Nekem viszont az igazán jó szexhez kellenek az erős érzelmek. Meg akiknek jó anélkül is, szerintem azoknak is még jobb szerelmesen.:)
"Pont arra való az oldal, hogy megbeszéljük egymással a problémákat, és kérhessünk egymástól tanácsot, vagy legalább kikérhessünk totál anonim módon független véleményt az adott szituról"
Igen arra lenne való ez az oldal hogy megbeszéljük a problémákat de ebben az esetben hiába írunk bármit is a kérdezőnek ő akkor is azt fogja tenni amit a szíve diktál.Úgyis saját maga fog tanulni a hibáiból,ezt a problémát saját magának kell megoldania.Egy szerelmes lánynak vagy fiúnak hiába fogják mondani a szülei hogy ezzel meg azzal a személlyel ne ismerkedjen úgysem fog rájuk hallgatni mert ez nem logikai hanem érzelmi kérdés és ilyenkor senki sem hallgat az eszére még akkor sem ha legbelül tudja ez nem jó döntés.Ez is egy ilyen típusú kérdés,mi abszolút nem tudunk segíteni,bármit mondhatnánk úgysem azt tenné a kérdező mert az érzelmeire hallgatna.Tehát az ilyen kérdéseket mellőzni kéne mert nincs semmi értelmük
"hogy együtt is van a másik sráccal, meg nem is"
Ilyen nincs.Vagy együtt vannak vagy nincsenek együtt,ez a két variáció van.Ha együtt is vannak azon belül lehet komoly kapcsolat vagy alkalmi kapcsolat.Nekem meg ez jött le hogy alkalmi kapcsolatban voltak a "nem hivatalos pár" részt olvasván
"Az első a szimpátia, meg az, hogy a pillantásával, és a kisugárzásával meg tud-e fogni az illető."
Ennyire részletesen ne menjünk bele.Nyilvánvalóan aki nem szimpatikus neked azt nem is fogod szeretni.A szeretetről van szó és ha te külső alapján szeretsz az eléggé szomorú,a pillantásnak meg fogalmam sincs miért van köze a szeretethez
"Szeretetet barátok iránt érzek, szerelmet pedig egyetlen adott férfi iránt."
Ez zavaros.Tehát a párod nem szereted csak szerelmes vagy belé.De ha elmúlik a szerelem akkor semmit sem fogsz érezni iránta még szeretetet sem?
"Nekem már az elején elkülönül a kettő, szóval általában nem barátságból lesz nálam párkapcsolat."
Ezt sem értem.Ahhoz hogy szerelmes legyél nem kéne hogy szeressed az illetőt?Csak egyből ahogy meglátod szerelmes leszel és bumm?Ne tévezd össze ezt a fellángolással,erre mondják hogy szerelem első látásra.Külső alapján nem lehet szerelmes az ember.Tehát ezek szerint a ronda emberekbe nem lehet senki sem szerelmes?
"Megint előjön, hogy te férfiból vagy, én meg nőből"
Azért ennyire nem különböznek a férfiak és a nők.Az egy dolog hogy a nők úgy tesznek mintha nem érdekelné őket a szex de azért ők is ugyanúgy megkívánhatnak akárkit még akkor is ha nem szeretik az illetőt.Ha tényleg igaz lenne amit mondanál akkor nem lennének egyéjszakás kalandok.Hány olyan nő van akik lefeküdnének például híres emberekkel vagy helyes pasikkal és nem azért mert szeretik őket hanem mert kívánják őket.Most példálózhatsz itt magaddal én nem rád céloztam,vannak kivételek de az nem sok.Magadból indulsz ki de a többségre nem ez jellemző.Hány olyan van már hogy a csaj már az első napokban lefekszik a barátjával,nem hiszem hogy azért mert annyira szeretné,az már megint más kérdés hogy a külseje miatt nagyon vonzódik hozzá
Ne próbáld beadni nekem hogy a nők csak akkor szexelnek valakivel ha szeretik is az illetőt(és itt nem a prostikra gondolok) Vannak kivételek,persze de nem olyan világban élünk ahol sok kivétel lenne.Úgy reagálsz a dolgokra mintha rólad beszélnék(Az már megint másik kérdés hogy érdekes módon az interneten mindenki jó,tökéletes,ő nem olyan mint a többi stb)
Nem kell álszenteskedni,bevallhatod nyugodtan te is hogyha valakit megkívánsz,ember vagy mint mindenki más, te csakis akkor vagy hajlandó valakivel szexelni ha szerelmes is vagy belé,ez is oké,de ne mondd azt hogy neked nincsenek férfi ideáljaid akikre beindulsz,ilyen nincs hacsak nem terminátornő vagy :D
"A férfiaknál megint csak azt tudom mondani, hogy máshogy megy ez, mert a szexuális inger náluk legnagyobb részt vizualitásra alapszik, tehát izgató tud lenni egy meztelen nő képe, vagy filmben lévő alulöltözött/pucér szép nő."
Nana a nőknek is izgató tud lenni egy pucér férfi test,nincs olyan nő aki ne izgulna fel valamelyik férfi testre kivéve ha frigid (remélem jól írtam le)
"George Clooney még a legkisebb mértékben sem tetszik. Banderas fiatal korában "nem rossz" kategória."
Akkor enyhén szólva neked magasak az elvárásaid :D
Úgy látom hogy a szerelem az egy szubjektív dolog,mindenkinek mást jelent
Szerintem a szerelem az a szeretet legfelsőbb szintje,tehát a kettőt nem kéne szétválasztani
Nyilvánvalóan a külső az nagyon fontos szerepet játszik a legtöbb embernél,de abba nem lehet beleszeretni,csak vonzódni hozzá.Tetszeni tetszhet valaki,de a szeretetnek/szerelemnek semmi köze nincs a külsőhöz,az csak egy fellángolás amit a külső miatt érzel mert annyira vonzódsz hozzá
Nagyobb az esélye hogy az ember abba lesz szerelmes aki jó lelkű de csúnya mint abba aki veri állandóan de jól néz ki
"Fúúú, megint reagálnom kell.:DDD"
Figyelj ha ilyen nagy baj akkor nem kell reagálnod.Sajnos egy olyan valakibe kötöttél bele aki imád szót f*sni(de úgy látom te is :D) úgyhogy ha időpazarlásnak gondolod ezt az eszmecserét akkor nem kell válaszolnod,nem erőszak a disznótor.Sajnos én szeretek vitatkozni,úgyhogy amíg lehet meg van mondanivalóm az adott témával kapcsolatban addig szoktam válaszolni
Te hozzád meg ki szólt?Senki
Baj az ha bővebben kifejtem a véleményem?Akkor ne olvasd el ennyi.Más írhat bővebben de ha már én írok többet az már unatkozás?
De úgy látszik te is unatkozol ha így ok nélkül belém kötsz,talán azért mert magasról lesz*rtalak és nem reagáltam a kommentedre? :D
Szánalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!