Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagyon féltem a bnőmet, szinte már túlzásba viszem?
Sztem nagyon veszélyes világban élünk és nem nagyon szeretem ha egyedül járkál, vagy ha nagyon lenge, könnyen letéphető ruhát vesz fel, strandon öltözőbe egyedül megy el úgy h én nem vagyok ott..
nagyon kis vékony védtelen lány, nagyon féltem nehogy vki bántsa :S
sokan mondják h nincs rá okom.. de a mindenhonnan hallom h mik történnek a világban..
én nem félek.
de te tényleg beteg vagy. :D
hát lehet, de haverom mesélte h itt mo-n, nem írom melyik városba, fényes nappal elvették egy csajnak az összes értékét, ruháját is és úgy otthagyták az egyik utcába :S
azóta kicsit aggódom..
jézusom, EGY csajjal ilyen történt :O
szerintem öld meg az összes gyilkost, pszichopatát, meg mindenféle mentálisan beteg embert, hogy a barátnőd kiléphessen az utcára.
de megütnélek most. :D
egy akiről tudni lehet.. és azt se akarom h megerőszakolják :S
rengeteg lányt molesztálnak az utcán.. de ha te ilyen vagy akk jó, nem szólok bele, de én akk is szemmel tartom a bnőm körül sündörgőket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!