Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok, ha lány ezt csinálná? Kórház?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy lány, akit kedvelsz és szeretsz vele lenni, de nem vagy belé szerelmes, ellenben a lány beléd szeretett és csinálna valami hülyeséget,hogy kórházba kerüljön.. Egyrészről,hogy "felhívja a figyelmedet", másrészről,mert kíváncsi,hogy meglátogatnád-e.. Mit csinálnál? Mit gondolnál róla?2012. aug. 25. 22:43
11/17 A kérdező kommentje:
Reméltem,hogy valami egysíkú véleményetek lesz erről..köszi,hogy válaszoltatok.
2012. aug. 25. 22:51
12/17 anonim válasza:
nem jönnék vele össze semmiképp, az ilyen az egy beteg gyerek gondolkodású személy!
Meglátogatnám és elmondanám, hogy nem akarok tőle semmit hiába csinálja, ha mégis öngyilkos lesz az már nem az én felelősségem.
13/17 A kérdező kommentje:
De előtte nagyon jól elvoltatok és tudod,hogy egyébként nem ilyen a lány,hanem teljesen normális, simán ott hagynád? Kicsi együttérzés vagy valami...?
2012. aug. 25. 23:15
14/17 anonim válasza:
ott hagynám azonnal. az érzelmi zsarolás undorító. aki ilyet csinál, az nem normális. nem is volt, nem is lesz. csak ugye van hogy később derül ki.
együttérzés? ő együtt érzett velem amikor tette amit tett?
15/17 anonim válasza:
lol hát ha normális, az nem gond, de aki ilyet csinál az nem normális. És mi van akkor, ha 10-20 év múlva újra előjön ez belőle és felvágja majd a gyerekeink ereit, vagy atombombát dug a sütőbe.
16/17 anonim válasza:
ha szép és normális lehet cukiságbol beleszeretek én is kihbaszhott örült vok szal ez sexy
17/17 anonim válasza:
Nincs együttérzés,mert belegondolok,hogy 10 év múlva is az első problémára így reagál,és csak a zsarolásról és a félelemről fog szólni az életem---és ha erre képes,akkor vagy rafinált,és kihasznál,vagy idegileg labilis--tehát elmenekülök.
Az együttérzés nem szerelem,a szerelmet nem lehet kierőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!