Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit vannak felháborodva, hogy a pasik a jó csajokra buknak?
igen, másképp működik a gondolkodásunk
miért talán, ASOT?
"könnyen be tud vágódni a nőknél jó dumával, meg fellépéssel, ez felülírja a külsőt" ---> ez a talán....:)
nem minden esetben és nem minden nőnél, hanem egyes nőknél...
ugyanúgy ahogy a pasik ugyanugy a nők sem adnak lehetőséget ha külsőre nem okés. de mindig akad kivétel...
Mindkét nem egyes képviselői fel vannak háborodva ezen. Ő bajuk. Én akkor r*bizek le valakit, ha úgy viselkedik. De sose volt olyan véleményem, hogy a pasik csak rájuk buknának.. némelyik 1-1 éjszakára biztos... najó, a legtöbb élne ezzel a lehetőséggel, valljuk be =D De ezen nincs miért felháborodni, vagy irigykedni. Kicsit több eszem, vagy önérzetem, (vagy mindenki nevezze annak, aminek akarja) van, minthogy kapcarongy akarjak lenni.
Amióta elkezdtem komolyabban érdeklődni a fiúk iránt, általában sikerem volt. Pedig általánosban engem is csúfoltak, kiutáltak...blabla. Mindenki a saját maga sorsának kovácsa. Belőlem is olyan nő lett, aki után pont kellő mennyiségű ellentétes nemű fordul meg (és nem kell ehhez p*csaszoknya, vagy köldökig dekoltált felső).
Megfelelő stílussal, életvitellel a legtöbb nőből és férfiból ki lehet hozni azt, ami felkelti a másik nem érdeklődését. Ha nem is mindenkiét, nyilvánvalóan, de pont eleget ahhoz, hogy párt találjon és boldog legyen, és ez lenne a lényeg. Csak a sok idióta hasonlítgatja magát ehhez-ahhoz és sír, ahelyett, hogy önmagán dolgozna.
Persze, vannak extrém esetek, akiken sajnos rengeteg munka volna, és némelyik pénzbe is kerül (gondolok itt a nagyon csorba fogakra, elálló fülekre, meg hasonló adottságokra, amikről az illető nem tehet). Nekik nincs könnyű helyzetük, aláírom, de nem menthetetlen.
De agonizálni és másra kenni a hibákat mindig is a legegyszerűbb módja lesz annak, hogy az embernek ne kelljen semmit se tennie. Ez egy nemtől teljesen független dolog. Ez az emberi természet egy ocsmány oldala.
tehát azt nem cáfolod, h a nők körében több ilyen kivétel akadhat
nem tudom, ha 20 alatt ismerkedsz, akkor biztos ez az általános, h nem adnak esélyt a nők se, ha nem okés a külső
vagy más körökben mozgunk
nekem azért nem feltétlen ilyen tapasztalataim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!