Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit vannak felháborodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit vannak felháborodva, hogy a pasik a jó csajokra buknak?

Figyelt kérdés
Egyfolytában megy a nyavalygás,hogy "szemét pasik csak a külsőre mennek,nem foglalkoznak a belsővel".Nem tehetek róla,de aki engem külsőre nem fog meg,az lehet akármilyen jó belülről,nem tudok hozzá vonzódni.Szerintem ezzel a legtöbb férfi és NŐ ugyanígy van.Ja és persze azt se feledjük,hogy amikor egy nő "pasikra" hivatkozik,akkor általában a 180 cm felüli,kigyúrt,jóképű férfiakra gondol.Akiből hiányzik valamelyik az nem pasi hanem egy alsóbbrendű akármi,ami max. barátnak és lelki szemetesnek jó lesz.Ráadásul a panaszkodók nagy része kövér vagy igénytelen.Nem tudom,hogy aki lusta kocogni,vagy edzőterembe járni,az miért várja el,hogy a párja tökéletesen nézzen ki.Sok nő szerintem nincs is tisztában azzal mennyi idő,munka és szenvedés egy ilyen testet létrehozni,amit ők jónak tartanak.A "minden pasi a r*bancora bukik" ott dől meg,hogy sokan szimplán irigységből leribancozza a nála szebb,sikeresebb de amúgy teljesen tisztességes nőket.Szerintem az a pasi aki ennyi időt,pénzt,energiát beleöl abba,hogy kidolgozza a testét,szerintem elvárhatja,hogy a párja egy hasonlóan igényes ember,ne egy zsírgömb legyen.Lehet arra hivatkozni,hogy "valaki majd így is megszeret" de akkor a valaki helyére ne egy Brad Pittet várjanak.A kérdés természetesen nem vonatkozik a hormonproblèmákkal küzdőkre,vagy akinek nincs ideje sportolni.(engem ne cseszt*ssetek,nincsenek magánéleti problémáim) Természetesen vannak rengeteen normális nők is,tőlük elnézést kérek.Csupán már nagyon idegesített a dolog,jól esett kiírni magamból) Érdekelnének erről a véleményeitek

2012. aug. 25. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen, másképp működik a gondolkodásunk

miért talán, ASOT?

2012. aug. 25. 19:30
 12/14 ASOT ***** válasza:

"könnyen be tud vágódni a nőknél jó dumával, meg fellépéssel, ez felülírja a külsőt" ---> ez a talán....:)

nem minden esetben és nem minden nőnél, hanem egyes nőknél...

ugyanúgy ahogy a pasik ugyanugy a nők sem adnak lehetőséget ha külsőre nem okés. de mindig akad kivétel...

2012. aug. 25. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindkét nem egyes képviselői fel vannak háborodva ezen. Ő bajuk. Én akkor r*bizek le valakit, ha úgy viselkedik. De sose volt olyan véleményem, hogy a pasik csak rájuk buknának.. némelyik 1-1 éjszakára biztos... najó, a legtöbb élne ezzel a lehetőséggel, valljuk be =D De ezen nincs miért felháborodni, vagy irigykedni. Kicsit több eszem, vagy önérzetem, (vagy mindenki nevezze annak, aminek akarja) van, minthogy kapcarongy akarjak lenni.

Amióta elkezdtem komolyabban érdeklődni a fiúk iránt, általában sikerem volt. Pedig általánosban engem is csúfoltak, kiutáltak...blabla. Mindenki a saját maga sorsának kovácsa. Belőlem is olyan nő lett, aki után pont kellő mennyiségű ellentétes nemű fordul meg (és nem kell ehhez p*csaszoknya, vagy köldökig dekoltált felső).

Megfelelő stílussal, életvitellel a legtöbb nőből és férfiból ki lehet hozni azt, ami felkelti a másik nem érdeklődését. Ha nem is mindenkiét, nyilvánvalóan, de pont eleget ahhoz, hogy párt találjon és boldog legyen, és ez lenne a lényeg. Csak a sok idióta hasonlítgatja magát ehhez-ahhoz és sír, ahelyett, hogy önmagán dolgozna.

Persze, vannak extrém esetek, akiken sajnos rengeteg munka volna, és némelyik pénzbe is kerül (gondolok itt a nagyon csorba fogakra, elálló fülekre, meg hasonló adottságokra, amikről az illető nem tehet). Nekik nincs könnyű helyzetük, aláírom, de nem menthetetlen.

De agonizálni és másra kenni a hibákat mindig is a legegyszerűbb módja lesz annak, hogy az embernek ne kelljen semmit se tennie. Ez egy nemtől teljesen független dolog. Ez az emberi természet egy ocsmány oldala.

2012. aug. 25. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

tehát azt nem cáfolod, h a nők körében több ilyen kivétel akadhat

nem tudom, ha 20 alatt ismerkedsz, akkor biztos ez az általános, h nem adnak esélyt a nők se, ha nem okés a külső

vagy más körökben mozgunk

nekem azért nem feltétlen ilyen tapasztalataim vannak

2012. aug. 26. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!